Nehéz hajrá előtt

  • Kategória:

A négynapos pihenő után immáron egy hete készül a csapat a bajnokság hajrájára. Még három kőkemény mérkőzés vár a DVSC-TVP-re.

Ez már csak egy ilyen szezon. Tizenöt nap mérkőzés nélkül, aztán egy hét leforgása alatt három találkozó. Ráadásul az utolsó három meccs egyike sem lesz egyszerű. Május 20-án, szombaton 18 órakor a Fradi elleni idegenbeli meccsel indul a sorozat, aztán jövő szerdán, május 24-én Dunaújvárosban lép pályára a DVSC-TVP, majd május 27-én, szombaton az MTK-Budapest elleni hazai találkozóval zárul a 2016/17-es szezon.

A lányok múlt szombaton csapatépítő programon vettek részt. Először a Zsuzsi Erdei Kisvasúttal és lovaskocsikkal eljutottak, a Koppány-Völgye Kalandparkba, ahol a paintball mellett rengeteg érdekes program is várt a társaságra. A hétköznapokon persze gőzerővel készül a csapat a bajnokságot lezáró „hármasugrásra”, elsőként a Ferencváros elleni idegenbeli csatára. A Bajnokok Ligája négyes döntőjéről hajszállal lemaradó zöld-fehérek Dunaújvárosban beleszaladtak egy váratlan pofonba, ám Elek Gábor hamar rendezte a sorokat, s a Siófok otthonában már ismét erőt sugárzó játékkal nyert az FTC.

A debreceni lányoknak is nagyon kellett a Kisvárda elleni siker, hogy ismét megízlelték a győzelem ízét. A Fradi otthonában különösebb teher nélkül kézilabdázhat a csapat, amelyben a derekát fájlaló Marincsák Nikin kívül mindenki egészséges.