Augusztus 21-én indul a bérletárusítás

Jövő szerdától a DVSC Kézilabda Kft. Hódos Imre Sportcsarnokban található irodájában lehet megvásárolni a 2019/20-as szezonra érvényes bérleteket

Az összes hazai bajnoki meccsre és az EHF Kupa-selejtező mérkőzésekre kétféle szezonbelépőt lehet váltani. A nem helyre szóló bérletek ára 15 ezer forint, a helyre szóló bérletek ára 18 ezer forint. (Amennyiben a DVSC SCHAEFFLER bejut az EHF Kupa csoportkörébe, a bérlettulajdonosoknak elővásárlási lehetőségük lesz a további kupameccsekre.) A tavalyi bérletesek helyét augusztus 30-ig tudjuk fenntartani.

Fontos, hogy akinek az előző szezonban volt bérlete az hozza magával, mert a plasztik kártyára lesz feltöltve az új bérlet!

Jegyinformációk! A 2019/20-as szezon bajnoki mérkőzéseire egységesen 1500 forintba kerülnek majd a belépők, míg az EHF Kupa-selejtezőkre egységesen 2000 forint lesz a jegyár. (Hatéves kor alatt ingyenes a belépés.)

A bérleteket a Hódos Imre Sportcsarnokban található DVSC Irodában (belépés a csarnok parkoló felöli hátsó bejáratán) lehet megvásárolni hétköznaponként 9 és 12, illetve 15 és 18 óra között.

További információt a +36 70 627 5533-as telefonszámon kaphatnak.