Egy csodás nap Komcsi emlékére!

Fantasztikus hangulatban telt a szombat, a IV. Komáromi Gábor Emléktorna napja.

Fotó: Kiss Annamarie / haon

Felemelő hangulatban kezdődött a reggel, több százan gyűltek össze a Hódos főbejárata előtt felállított kopjafa előtt, hogy emlékezzenek a Komáromi Gáborra, a Loki négy éve tragikus balesetben elhunyt ikonikus szurkolójára..

Miután a résztvevők elhelyezték az emlékezés virágait, a Böszörményi úton, a DE Agrártudományi Centrum két műfüves pályáján folytatódott az egész napos program, itt rendezték meg 16 meghívott csapat részvételével a IV. Komáromi Gábor Emléktornát.

A DVSC Kézilabda csapata címvédőként lépett pályára s ennek megfelelően remek játékkal kezdte a sorozatot. A csoportmeccseket 23–0-s gólkülönbséggel abszolválta a csapat, majd a negyeddöntőt egy 7–0-s sikerrel hozták le a fiúk, akiknek több kézilabdázónk is a helyszínen szurkolt. Először a remek erőkből álló Kolozsvári Vasutas szurkolók tudták bevenni a kapunkat – sőt ez az egész torna során csak nekik sikerült –, igaz ők mindjárt négyszer is megadásra késztették csapatunkat, így maradt a bronzmeccs, amely 0–0-ra végződött a dunaújvárosi drukkerek ellen, hétméteresekkel azonban a miénk lett a bronzérem, s ráadásként csapatunk tagja Sándor Bence lett a gólkirály. A tornát abszolút megérdemeltem a roppant szimpatikus kolozsvári drukkerek nyerték, s a csakúgy, mint tavaly a Derék Boyz lett a második.

A fantasztikus hangulatú nap a Montin zárult, itt kapta meg a díját valamennyi résztvevő csapat. Az éjszakába nyúló buli – melynek láttán Komcsi is elégedetten bólogatott odafent – végén abban maradtak a felek, hogy folytatás jövőre!

Csapatunk minden tagja nevében szeretnénk megköszönni a szervezőknek a kiváló munkát, s hogy ott lehettünk! Itt tényleg mindenki jól érezte magát!