Egyéni edzések következnek!

Március végéig egyéni felkészülési terv alapján készülnek a DVSC SCHAEFFLER kézilabdázói.

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.  

Fentiek figyelembe vételével DVSC Kézilabda Kft. a csoportos edzéseit március 31-ig szünetelteti. A játékosok eddig az időpontig az edzők által kiadott egyéni edzéstervek alapján fognak edzeni. A DVSC Kézilabda Kft. vezetése arra kérte a csapat kézilabdázóit, hogy egyéni edzésterveket lehetőség szerint szabadban vagy otthon végezzék. 

A DVSC Kézilabda Kft. vezetése arra kérte a klub játékosait és alkalmazottait, hogy március 31-ig ne utazzanak külföldre és Debrecent se hagyják el!

Ábrók Zsolt a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője elmondta, hogy március 31. után, a helyzet alakulásnak függvényében dönt a klub vezetése a folytatásról.