Előre a csoportkörért!

  • Kategória:

Szombaton délután a Hódosban teheti meg az utolsó előtti lépést a DVSC SCHAEFFLER az EHF Kupa csoportköre felé.

A sorozat harmadik selejtezőkörében a szerb bajnok ZORK Jagodinát sodorta a sors(olás) a debreceni lányok útjába, ellenük kell kiharcolni a csoportkörbe kerülést. A párharc első mérkőzése november 9-én, szombaton 15.30-kor kezdődik a Hódosban. 

„Egy hét alatt három meccs, vár ránk, hiszen a két EHF Kupa-talákozó között kedden Győrben lépünk pályára – kezdte mondandóját Köstner Vilmos, a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője. – A kupapárharc természetesen kiemelt esemény, mind a klub, mind a szurkolók számára. Egy csapat eredményes kupaszereplése mindig hatással van a jövőjére. Célunk a csoportkörbe jutás ezt a hazájában idén is veretlen szerb bajnok ellen kell kiharcolnunk! Persze tudjuk, hogy a szerb bajnokság színvonalában nem olyan, mint a magyar, a legjobb szerb kézilabdázók külföldön játszanak, válogatottjuk majd mindegyik erőssége idegenlégiós. Ellenfelünk több meccsét is elemeztük, s kiderült, hogy a Jagodina egy jó együttes, amely magas szerkezetű védelmére a támadásban felállt fal ellen páros kapcsolataira épít. Ezeket kell jól megszűrnünk ahhoz, hogy komoly előnyt szerezzünk a visszavágóra. Továbbjutást várok, de óva intek mindenkit attól, hogy könnyű győzelemre számítson!”

A mérkőzésre szombaton még lehet elővételben jegyet vásárolni, de már csak a SZERTÁR Sportboltban (4027, Debrecen, Füredi út 49-51) 9 és 13 óra között. A Hódosban szombat délelőtt nem lesz jegyárusítás! A jegyek egységesen 2000 Ft-ba kerülnek! A DVSC SCHAEFFLER szezonbérletei érvényesek!

A szombaton 15.30-kor kezdődő mérkőzést két román játékvezető, Mihai Marian Pirvu és Radu Mihai Potirniche vezeti, majd a találkozót a SPORT1 tv-csatorna élőben közvetíti.

Pénztár és kapunyitás két órával a kezdés előtt, 13.30-kor!

A DVSC SCHAEFFELR is csatlakozott a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének (BAGE) karácsonyi csokigyűjtő akciójához! A Jagodina elleni EHF Kupa meccs előtt várjuk bejáratoknál elhelyezett gyűjtőládákba a csokikat!