Ez a meccs mindig nehéz!

Szombaton 18 órakor az MTK otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER.

Sosem volt könnyű a kék-fehérek ellen idegenben játszani, sőt az elmúlt években többször is pontokat hagytunk az Elektromos Sportcsarnokban. S hiába gyűjtött eddig három pontot az MTK, szemben a mi 12 egységünkkel, most is nagyon nehéz csatára számíthatunk.

A leverkuseni kupameccs és a hétfői fárasztó utazás után kipihente magát a csapat, s maradt három napja felkészülni a fővárosi bajnokira.
„A szerda-szombat ritmus után most egy kicsit nyugisabb hetünk volt, így maradt időnk átvenni az MTK elleni taktikát – mondta balszélsőnk, Szabó Panna. – Aki ismeri ellenfelünket, az pontosan tudja, hogy nagyon kemény meccsre kell számítanunk, s nagyon oda kell figyelnünk, ha nem akarjuk megnehezíteni a saját dolgunkat. Nem foglalkozunk az MTK szerzett pontjaival, csak azzal, hogy szombaton este nyerni tudjunk.”

A DVSC SCHAEFFLER ugyanazzal a kerettel indul el Budapestre, amellyel az EHF Kupában is szerepelt, s a lányok mindenképpen szeretnék tovább őrizni idénybeli veretlenségüket

Az MTK–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik az Elektromos Sportcsarnokban (Budapest, Népfürdő utca 18-20), s a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük. A találkozót Andorka Miklós és Hucker vezeti majd.