Ez most nagyon kell!

  • Kategória:

Nagyon fontos mérkőzés vár a DVSC SCHAEFFLER csapatára szombaton 15 órakor a Hódosban!

Hosszú idő után először volt a csapatnak négy tiszta napja felkészülni egy mérkőzésre. A lányok hétfőn reggel értek haza Csehországból, az utolsó EHF Kupa-csoportmeccs után, s keddtől fókuszáltak a Vác vendégjátékára. A DVSC SCHAEFFLER 21 ponttal, a negyedik helyről várhatja a fordulót, a Vác háromegységnyivel kevesebbet gyűjtve a hatodik. Itt a lehetőség az egyik közvetlen rivális leszakítására, ehhez „csak” nyerni kell szombaton. Papíron nem is tűnik nehéznek a feladat, hiszen az ősszel idegenben már sikerült felülmúlni a váciakat, a 30–26-os Loki-siker óta azonban sok víz lefolyt a Dunán. Hogy mást ne említsünk, ellenfelünk jó formába lendült az utóbbi időben, s ebben komoly szerepe lehet a szezon közben érkező Mészáros Reának, aki a védekezés egyik oszlopa. A Duna-parti együttes támadójátékának kulcsfigurája a góllövőlistát vezető Kácsor Gréta, az ő semlegesítése lehet a szombati siker egyik kulcsa.

„A legfontosabb, hogy jól működjön a védekezésünk, s a szerzett labdákból könnyű gólokat szerezzünk – mondta honlapunknak az elmúlt időszakban remekül játszó Bordás Réka. – Az elmúlt időszakban számunkra jól alakultak az eredmények, ám ebből igazán akkor profitálhatunk, ha szombaton legyőzzük a Vácot.”

A szombaton, 15 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Váci NKSE mérkőzésen az Év Játékvezetői Párosának választott Hargitai Gábor és Markó Gábor működik majd közre. Kapu és pénztárnyitás 14 órakor lesz, a jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek. A találkozót az M4Sport élőben közvetíti.

A Globus Kids Gyermekjátszóház ezúttal is várja a 6 éven aluli gyerekeket!