Felemelő emlékezés

A Fradi elleni meccs előtt sor került a DVSC KÉZILABDACSALÁD emléktáblájának átadóünnepségére.

A DVSC női kézilabdacsapata mindig több volt, mint egy sportklub. Aki ehhez a közösséghez tartozik, egy nagy család tagja lesz, melynek tagjai együtt nevetnek és sírnak. 

A DVSC Kézilabda Kft. ennek jegyében szeretett volna emléket állítani azon családtagjainknak, akik játékosként, vezetőként, szurkolóként egykoron sokat tettek a klubért, de sajnos már nem lehetnek közöttünk! Így került a város egyetértésével a Hódos Imre Sportcsarnok főbejárata mellé az emléktábla, amelyen egy Lapidaris-kő található. Ez teszi teljessé a virtuális emlékhelyet, hiszen a kőhöz érintett NFC-s  okostelefonnal megtekinthető az emlékoldal tartalma, amely a https://lapidaris.com/HU57565574 oldalon is elérhető. Az oldalon lehetőség van gyergyagyújtásra vagy megemlékezés írására.

A tábla a DVSC KÉZILBADACSALÁD nyolc tagjának állít emléket. Az 1987-es Bajnokcsapat tagjai közül Lovas Nagy Zsuzsanna és Szarvas Éva, kétszeres EHF Kupa-győztes együttesből Sándor Csabáné Sipos Éva, a DVSC Kézilabda Kft. egykori ügyvezetője, Baranyai Antal, valamint négy szurkolónk, Komáromi Gábor, Bai Ádám, Bancsi Lajos Dániel és Szabó László emlékét őrizzük itt képekkel, videókkal.

Szerda délután a Fradi elleni mérkőzés előtt került sor az átadásra. Az ünnepségen a családtagokon kívül ott volt Dr.Barcsa Lajos, Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere, Becsky András a Debreceni Sportcentrum Nonprofit Kft. ügyvezetője és Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője.

Aki meccsre jön a Hódosba, vagy csak elsétál a csarnok előtt, álljon meg egy pillanatra, nézzen bele a Lapidaris-kő által előhozott tartalomba és emlékezzen a családtagjainkra, akiket soha nem feledünk!