Helyzetjelentés: a lányok vigyáznak magukra, szabadban folytatódtak a tesiórák felvételei

  • Kategória:

Jelena Deszpotovics hazájában, Montenegróban maradt, a többiek Debrecenben vannak!

Mint arról beszámoltunk, hétfő óta – jelen intézkedés szerint egyelőre március 31-ig – nem vesznek részt csoportos foglalkozásokon a DVSC SCHAEFFLER kézilabdázói. A lányok a szakmai stáb által készített egyéni edzésterv alapján készülnek, szabadtéren, illetve otthon is végrehajtható gyakorlatokat végeznek.

„Nagyon feszes napirend szerint éltünk, így természetesen furcsa, hogy nem kell figyelni a felkelésre és napközben is van időm – mondta a csapatkapitány, Vantara-Kelemen Éva. – Kőkemények az egyéni edzések, de jólesik a mozgás! Nagyon sok munkánk van benne ebben a szezonban, úgyhogy sajnálnánk, ha torzóban maradna a bajnokság, de persze tudjuk, hogy most vannak a sportnál fontosabb dolgok. Tarjuk egymással a kapcsolatot és bízunk benne, hogy hamarosan újra meccseket játszhatunk, hiszen az egyben azt jelentené, hogy normalizálódott a helyzet a világban.”

Játékosaink közül Jelena Deszpotovicson kívül mindenki Debrecenben tartózkodik. Jeca a határok lezárása után, március 17-én érkezett volna Magyarországra, de ekkor már nem tudott volna beutazni, így Montenegróban maradt.

A csapat hangulata a körülményekhez képest jó, mindenki várja a folytatást! A lányok vigyáznak magukra, gőzerővel végzik az egyéni edzéseket. Ezt a monotonitást kicsit megtörve a tesiórák felvételei is folytatódtak, immáron a szabadban.