Hétfőtől bérlet elővétel az EHF Kupa csoportkörére!

A szezonbérletesek saját helyükre vehetnek bérletet a csoportkörre.

A csütörtöki sorsolás után lassan összeáll a DVSC SCHAEFFLER programja, már valamennyi hazai mérkőzés időpontja végleges. AZ EHF Kupa csoportkörében 2500 forintért lehet majd jegyet váltani a hazai mérkőzésekre, ám akik egyben megvásárolják mindhárom találkozóra a jegyet, azok kedvezményes áron, 6000 forintért juthatnak hozzá a három belépőhöz.

Ahogy azt a szezon elején bejelentettük a szezonbérletek a selejtezőkör meccsekre voltak érvényesek, a bérlettulajdonosoknak elővásárlási lehetőségük lesz a csoportkör hazai meccseire. A mérkőzéseknek a Hódos Imre Sportcsarnok ad otthont!

Bérleteseink saját helyük megtartásával válthatják meg jegyeiket a három EHF Kupa meccsre, 6000 forintért! Ez az opció a három jegy egyidejű megvásárlásakor érvényes! A bérletes helyeket az EHF Kupa csoportkörére december 20-ig tartjuk fent!

A három meccsre érvényes, kedvezményes áru EHF Kupa csoportkör csomagot hétfőtől 9 és 12 óra között vásárolhatják meg a DVSC Kézilabda Kft. Hódos Imre Sportcsarnokban található irodájában (bejárat, a parkoló felől, a hátsó, személyzeti portánál.)

Érdeklődni a +36 70 627 5533-as telefonszámon lehet!

A DVSC SCHAEFFLER HAZAI CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
Január 11. 14 óra: DVSC SCHAEFFLER– Banik Most (cseh)
Január 18. 15 óra: DVSC SCHAEFFLER–Thüringer HC (német)
Febr. 1. 15 óra: DVSC SCHAEFFLER– Kastamonu (török)