Íme a Globus Kids Gyermekmegőrző!

Az új szezonban megújult gyermekmegőrző-játszóház várja a DVSC meccseire kilátogató gyerekeket.

Két évvel ezelőtt indította útjára gyermekmegőrző-játszóházát a DVSC Kézilabda kft. A játszóházban minden hazai mérkőzés idején szakképzett óvónő vigyáz a hat éven aluli, szobatiszta kicsikre.
Klubunk vezetése szerette volna magasabb színvonalra emelni a gyermekmegőrzőt, s ebben partnerre is lelt a Globus Konzervipari Zrt-ben.

„Klubunk és a Globus között majd két éve kezdődött az együttműködés – mondta Ábrók Zsolt a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője. – Örömmel fogadtuk, hogy ez a kör tovább bővült, aminek eredményeként megújult a gyermekmegőrző. A helyihelyiséget speciális, gyermekek számára gyártott klímaberendezéssel láttuk el, új berendezési tárgyakkal, játékokkal szereltük fel.”
Dr. Barcsa Lajos, Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere az ünnepélyes átadó ceremónián elmondta, hogy a város számára milyen fontos a női kézilabdacsapat.

„A gyermekmegőrzőnek köszönhetően az egész család ott lehet a meccseken, s a kicsik remek feltételek között tölthetik el azt az időt, amíg a szülők a lelátón szurkolnak” – mondta el Dr. Barcsa Lajos.
A Globus Kids Gyermekmegőrzőben a szórakozási lehetőség mellett ajándék is várja a kicsiket.

„Cégünk számára különösen fontosak a gyerekek, ezt jelzik a számukra kifejlesztett, tartósítószermentes termékeink – fogalmazott Szabó Nándor a Globus Konzervipari Zrt. gyárigazgatója. – A DVSC Kézilabda Kft-vel remek a kapcsoltunk, ennek újabb állomása a gyermekmegőrző átadása. A játszóházat igénybe vevő gyerekek nem távoznak majd üres kézzel, mindenkinek ajándékcsomaggal kedveskedünk!”

Aki igénybe kívánja venni a Globus Kid Gyermekmegőrzőt, azt kérjük, hogy a beléptetésnél a hostesseknek jelezze igényét!