Még egy évet játszik a kapitány

Meghosszabbította szerződését Vantara-Kelemen Éva

„Nehéz volt a döntés, hiszen nem titok, hogy gyereket szeretnénk – mondta honlapunknak Vantara-Kelemen Éva, aki egy évvel meghosszabbította 2020 nyarán lejáró szerződését. – Ilyenkor már sok mindent kell mérlegelni, hiszen én sem leszek fiatalabb, de úgy érzem jó döntést sikerült hozni. Ha most abbahagynám, maradna bennem hiányérzet, úgy érzem, hogy tudom segíteni a csapatot, még egy év bennem van. Persze, ha úgy érezném, hogy zörög minden porcikám, akkor befejezném. Lehet, hogy a következő szezonban már kevesebb játéklehetőséget kapok, hiszen folyamatosan épülnek be a csapatba a fiatalok, de ez a világ rendje.”

Vica 2014 nyarán került Debrecenbe, azóta 169 tétmeccset játszott le piros-fehérben, három éve ő a Loki csapatkapitánya.
„A derekammal vannak kisebb problémák, de a komolyabb sérülések szerencsére elkerültek – folytatta a DVSC SCHAEFFLER csapatkapitánya. – Mióta ide igazoltam mindössze két meccsről hiányoztam, akkor is betegség miatt. Idegenként érkeztem, az ősi rivális Békéscsabától, mégis hamar befogadtak a társak és a szurkolók is, sőt én lettem a csapatkapitány, ami hatalmas megtiszteltetés. Erre a szezonra remek közösség alakult ki, vannak komoly céljaink, az pedig külön öröm, hogy bejutottunk az EHF Kupa csoportkörébe.”