Senki előtt nem hajolhatunk meg!

  • Kategória:

Az EHF Kupa-címvédő Siófokot fogadjuk szerdán 18 órakor a Hódosban.

Két kupacsapat bajnoki csatáját láthatja a közönség szerdán a Hódosban, Az EHF Kupa csoportkörében egyaránt hibátlan DVSC SCHAEFFLER és a sorozat címvédője, a Siófok találkozik, így joggal beszélhetünk ragadóról. Míg nálunk Jelena Deszpotovics és Vámos Petra sérülése ad okot aggodalomra, a vendégeknél a hétvégi romániai kupameccsen Andrea Kobetic, Gnonsiane Niombla, Nerea Pena és Mazák-Németh Csilla hiányzott. Utóbbi biztosan nem lép pályára a Loki ellen, hiszen elszakadt a keresztszalagja (ezúton kívánunk neki mielőbbi teljes felépülést), Kobetic, Niombla és Pena azonban vélhetően ott lesz a Hódosban.

A bajnoki ezüstéremért harcoló Siófok kerete jóval acélosabb a miénknél, a főként légiósokra építő Balaton-parti gárdában idén egyre több szerephez jut néhány magyar kézilabdázó is, így a sérülése után visszatérő jobbszélső Schuch Nelli, valamint a nyáron igazolt Tomori Zsuzsanna és Hársfalvi Júlia.

A DVSC SCHAEFFLER játékosai a Most elleni kupasiker után vasárnapra pihenőt kaptak, hétfőn és kedden egy-egy edzéssel készültek a szerdai találkozóra-
 „Arra számítok, hogy akik beálltak a Most ellen ugyanolyan jól pótolják a hiányzókat, mint szombaton – mondta Köstner Vilmos. – A Siófok állománya jobb, mint a miénk, s ellenfelünk hozzánk hasonló helyzetben van, hiszen sűrűn lép pályára az EHF Kupa csoportmeccsek miatt, s sérülések is nehezítik a dolgát. Itthon játszunk, és senki előtt nem hajolhatunk meg. Olyan DVSC-t szeretnék szerdán látni, mint amelyik szombaton a második félidőben bátran, kreatívan és nagy lendülettel játszott a Most ellen. Bízom benne, hogy a Loki szurkolótáborától kapott segítséggel, ezúttal is a legjobb teljesítményre lesznek lépesek a lányok!”

A szerdán 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Siófok mérkőzést Bócz László és Wiedemann Viktor vezeti, a találkozót az m4sport.hu online élőben közvetíti.

A Globus Kids Gyermekjátszóház ezúttal is várja a 6 éven aluli gyerekeket!
A felnőttek mérkőzése előtt pályára lépnek a DVSC SCHAEFFLER I. osztályú utánpótlás bajnokságban szereplő csapatai is. Az ifjúságiak 14 órakor, míg a serdülők 16 órakor játszanak a Dunakanyar Kézilabda Akadémia ellen. Az ifimeccs díjmenetesen megtekinthető, a serdülők találkozóját csak érvényes belépőjeggyel lehet megnézni.

Kapu- és pénztárnyitás 15 óra 45 perckor. A belépők egységesen 1500 forintba kerülnek.