Siófok, Thüringer jegyinformáció!

  • Kategória:

A héten két haza mérkőzés vár a DVSC SCHAEFFLER csapatára. Ezekre két helyen lehet elővételben jegyet vásárolni!

A Most elleni teltházas hazai siker után a héten két hazai meccs vár csapatunkra. Szerdán 18 órakor a Siófokot fogadjuk bajnoki meccsen, majd szombaton 15 órakor az EHF Kupa csoportkörének harmadik fordulójában a német Thüringer HC lesz a DVSC SCHAEFFLER ellenfele a Hódos Imre Sportcsarnokban. Mindkét találkozóra elő vételben is megvehetik belépőjüket a SZERTÁR Sportboltban (4027, Debrecen, Füredi út 49-51), nyitvatartási időben, hétköznap 10 és 18 óra között, illetve a DVSC Kézilabda Kft. Hódos Imre Sportcsarnokban található irodájában (bejárat, a parkoló felől, a hátsó, személyzeti portánál) hétköznap 9 és 12 óra között.

A DVSC SCHAEFFLER–Siófok bajnokira egységesen 1500 forintba, a DVSC SCHAEFFLER–Thüringer HC EHF Kupa-meccsre egységesen 2500 forintba kerülnek a jegyek.  A kupameccsre már csak 500 belépőjegy marad!!!
Ugyanezeken a helyeken megvásárolhatják jegyüket csapatunk utolsó EHF Kupa csoportmeccsére is. Február 1-én 15 órakor a török Kastamonu együttesét fogadjuk a Hódosban, erre a meccsre is 2500 forintért lehet belépőt vásárolni!