Születésnapi hatos

A meccs végén Csáki Vikinek szólt a születésnapi dal, Csakesz azonban előtte még bevágott hat gólt.

Őrült, rohanós meccset játszottunk a szimpatikus Budaörs ellen. Rengeteg volt a hiba mindkét oldalon, ám a nézők ezzel együtt jól szórakoztak, hiszen őszinte meccset láthattak. Az első félidő azonban sajnos Kiskartali Zsófia súlyosnak tűnő térdsérüléséről marad emlékezetes, a tehetséges balszélsőnek ezúton kívánunk jobbulást. Karina Jezsikava, Anna Punyko és a születésnapját a meccs napján ünneplő Csáki Viki jeleskedett hazai oldalon, no meg Horváth-Pásztor Betti, aki a meccs legjobbjának bizonyult.

Többször is eldönthettük volna a két pont sorsát, ám a kulcspillanatokban néhány kapitális hiba formájában, mindig segédkezet nyújtottunk a harcos vendégeknek, így maradt izgalom a hajrára is. Ne, azért körmöt rágni nem kellett, s miután befejeződött a meccs, az ismét fantasztikus hangulatot teremtő debreceni B-közép és a csapat közösen énekelt a születésnapos Csáki Vikinek, akit láthatóan meghatott a köszöntés módja.

 DVSC-TVP – BUDAÖRS 33–29 (17–14)
Debrecen, 1200 néző. Vezette: Bán, Szloska
DEBRECEN: HORVÁTH-PÁSZTOR – Varsányi, PUNYKO 8, GARBUZ 6, Sirián 2, JEZSIKAVA 7, Kelemen 2. Csere: Lajtos (kapus), Deszpotovics, CSÁKI 6 (4), Tóvizi 1, Pénzes, Tóth M., Marincsák 1, Siska . Edző: Tone Tiselj
BUDAÖRS: Györkös – FÖLDES K. 9 (6), Horváth B. 1, HORNYÁK Á. 5, Zsigmond, Pálos-Bognár 3, Kiskartali 1.  Csere: Schnek, Andrási (kapusok), HATALA 4, Mézes 4, Ivanics, Kovács A., Szabadfi 2Edző: Mihály Attila

Az eredmény alakulása. 5. perc: 5–2. 13. p.: 7–7. 21. p.: 12–9. 26. p.: 15–11. 38. p.: 22–16. 43.p.: 26–19. 51.p.: 29–25.
Kiállítások: 8, ill. 6 perc
Hétméteresek: 4/4, ill. 6/6.

MESTERMÉRLEG
Tone Tiselj: – Csak az eredménnyel vagyok elégedett, de van hiányérzetem, mert nem játszottunk jól. A Budaörs játékban többet mutatott, mint mi, a jó kapusteljesítményünknek köszönhetjük a győzelmet.
Mihály Attila: – Félig-meddig örülök, mert most végre egy idegenbeli mérkőzésünk jól sikerült. Nagy csatára késztettük a Debrecent. Voltak hibáink, és sok gólt kaptunk átlövésből, így nem tudtunk csodát tenni a cívisvárosban. A küzdésünket a sajnálatos módon megsérült Kiskartali Zsófiának ajánlom.