Tóvizi Petra: újabb öt év a Lokiban!

A DVSC Kézilabda Kft. hosszútávú szerződést kötött a csapat juniorválogatott tehetségével.

A Győr ellen is remek teljesítményt nyújtó beállós márciusban lesz 19 éves, s hosszú távon is Debrecenben képzeli el a jövőt. Ennek szellemében kötött ötéves szerződést a klubbal.

– Sikerült olyan megállapodást kötni, amely mindkét fél számára előnyös – mondta Petra a szerződéskötés után. – Nekem fontos, hogy így a családommal élhetek, az Ady Endre Gimnáziumban tudok leérettségizni, s szeretnék a Debreceni Egyetemen továbbtanulni. Szeretem a várost, a csapatot, a szurkolótábort, itt vagyok itthon! Komoly céljaim vannak a kézilabdában, a DVSC-ből szeretnék felnőtt válogatott lenni. A következő tanévben magántanuló leszek, így minden edzésen ott tudok lenne, de azért a tanulást sem szeretné elhanyagolni.

– Nagyon fontos számunkra, hogy egy saját nevelésű, a klubhoz és a városhoz ezer szállal kötődő játékossal sikerült hosszú távra megállapodni – fogalmazott Ábrók Zsolt ügyvezető. – Olyan szerződést kötnünk, amely a klub és a játékos számára is előnyös. Petra saját posztján hosszú távra megoldást jelenthet, s néhány éven belül a DVSC vezéregyénisége lehet.