Utánpótlás: Sikerek és bajnoki rajt

Arany és ezüstérmet szereztek a DVSC-TVP csapatai a III. Vadkeleti Aprófogúak nemzetközi utánpótlástornán. A serdülők Szeghalomban lettek elsők. Valamennyi csapatunknak gratulálunk!

A Hajdúnánáson és Tiszavasváriban megrendezett tornán az U 13-asok mezőnyében Milánik Zoltán csapata a döntőig menetelt (a fináléba jutásért 14-7-re győzték le a Hajdúnánást), majd az aranymeccsen 20-19-re kaptak ki a fizikai fölényét kihasználó MTK-tól. A torna legjobb játékosának Milánik Katalint választották. Ez a csapatunk az Erima Gyermekbajnokságban indul a szezonban, első meccsét szeptember 12-én játssza Vásárosnaményban

Vida Gergő javarészt serdülőkorú kézilabdázókból álló ifjúsági csapata a juniorok mezőnyében indult, s lett első. A három résztvevő kétfordulós körmérkőzést játszott, a Loki fiataljai mind a négy meccsüket megnyerték. Ráadásként Szabó Dóra lett a legjobb kapus, Zelizi Fanni pedig a legjobb mezőnyjátékos. Vida Gergő csapata az NB I-es ifjúsági bajnokságban éppen a hétvégén kétszer is legyőzött MTK ellen kezd (szerda 14 óra, Hódos).

Márián Blanka serdülői Szeghalomban szerepeltek hatcsapatos tornán. A Kistelek és az Orosháza ellen könnyedén nyertek, s a döntőben a Békéscsabát is magabiztosan verték 35-26-ra. A torna legjobbjának a DVSC-TVP játékosát, Ovszijenko Dorinát választották. Márián Blanka tanítványai csütörtökön, szeptember 2-án kezdik meg a szezont, az Országos Serdülő Bajnokságban 15.30-kor a Főnixben a Hajdúnánást fogadják.