Vámosi Panna profi szerződése

  • Kategória:

A három belső poszton bevethető Vámosi Panna profi szerződést kötött klubunkkal, az ifjú tehetség három évre kötelezte el magát.

Panna már a 2017/2018-as szezonban a Fehérvár elleni idegenbeli meccsen bekerült az NB I-es keretbe, igaz azon a találkozón még nem lépett pályára. Az utánpótlás-bajnokságokban évek óta számolatlanul lőtte a gólokat, sőt az idei szezonban már kettős játékengedéllyel szerepelt a Hajdúnánás együttesében, s az NB I B-s bajnokságban 14 találkozón 96-szor volt eredményes. A DVSC felnőttcsapatába idén januárban robbant be, két bajnokin szerzett 7 gólja mellett a nemzetközi porondon is megmutatta magát: a cseh Banik Most ellen lépett először pályára, majd a német Thüringer HC ellen már háromszor is eredményes is volt 
Vámosi Panna első profi kontraktusa július 1-től érvényes.

„Nagyon örülök az új szerződésnek, régi vágyam vált ezzel valóra – örvendezett Panna. – Nagyon fontos lépés ez a karrieremben. Mindent meg fogok tenni, hogy bizonyítsak, ez a szerződés plusz motivációt jelent számomra. Tizenkilenc éves vagyok, nagyon sokat kell még tanulnom. Három év múlva huszonkét éves leszek, akkorra már szeretnék stabil első osztályú játékos lenni, nagyon örülnék neki, ha ez Debrecenben valósulhatna meg!”