Bemutatkoztak az új játékosaink és az új kommunikációs vezető

A DVSC Schaeffler új kommunikációs vezetője Vida Gyula lett, aki bemutatkozásként jót beszélgetett négy új játékosunkkal, Kácsor Grétával, Hámori Konszuélával, Töpfner Alexandrával és Catherine Gabriellel. A beszélgetés videóanyagát Facebook oldalunkon közzétesszük.

 

 

A sajtótájékoztató elején Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője elmondta, a csapat eredményességben szintet lépett, ehhez a klubnak is fel kell nőnie szervezeti szinten, ezért augusztus elsejétől új kommunikációs, marketing és PR vezető dolgozik majd a csapatnál.

– Azt gondolom, hogy a csapat teljesítményben és eredményességben eljutott egy olyan szintre, amit szervezetileg is le kell követnünk és nekünk is komolyabb kihívásoknak kell megfelelnünk. Ezért szerettük volna a szervezeti struktúrát, konkrétan a kommunikáció és marketing részt is megerősíteni. Régóta folytak az egyeztetések közöttünk és most jött el az ideje annak, hogy Vida Gyula átvegye a terület irányítását  – mondta Ábrók Zsolt.

A csapatot illetően az ügyvezető elmondta, hogy a Loki idén szeretne maradandót alkotni az Európa Ligában is, ezért folyamatosan egyeztetnek a hazai egyesületekkel arról, hogy az aktuális bajnoki mérkőzéseket a DVSC Schaeffler nemzetközi mérkőzéseihez igazítsák. Ebbe a Dunaújváros már bele is egyezett. Ábrók Zsolt beszélt arról is, hogy a Dunaújvárossal márciusban elkezdődött együttműködés eredményeként a jobbszélső Kiss Csenge a Loki utánpótlásában folytatja.

A sajtótájékoztatón részt vett Szilágyi Zoltán vezetőedző is, aki röviden értékelte a felkészülés során eddig elvégzett munkát. Dicsérte a lányok hozzáállását és elmondta, hogy a keretet alkalmasnak tartja arra, hogy az elmúlt évi teljesítményt idén megismételje.

– Úgy alakítottuk ki a játékoskeretet, hogy minden poszton két hasonló, jó képességű játékosunk legyen. Szerintem a mostani egy erős keret, ami sikerrel veheti majd az akadályokat a hazai és a nemzetközi porondon is. Az új játékosokat úgy választottuk ki, hogy mind képességeiket illetően, mind emberileg illeszkedjenek a mi közösségünkbe. Kácsor Grétát és Hámori Konszuélát Vácról jól ismerem, tudom, mire képesek és mit várhatok tőlük. Töpfner Alexandra nagyon meggyőzően teljesített az elmúlt szezonban Fehérváron, rendkívül jó statisztikai mutatói vannak, Catherine Gabriel pedig a francia válogatott kapusa, képességeiről korábban már meggyőződhettünk, biztos vagyok benne, hogy segíteni tud nekünk – mondta Szilágyi Zoltán.

Támogatóink