Végre kezdődik!

Szeptember 2-án, pénteken 18 órakor az Alba-Fehérvár ellen hazai pályán kezdi meg az új szezont az előző bajnokság bronzérmese, a DVSC SCHAEFFLER.

A két csapat eddig 68 mérkőzést játszott a legmagasabb osztályban, 38 Loki-siker és 28 székesfehérvári győzelem mellett két alkalommal osztoztak meg a pontokon a felek. A legutóbbi két bajnokságot hibátlanul hoztuk le pénteki vendégeink ellen. Az Alba legutóbb 2021. február 5-én tört borsot az orrunk alá, akkor 31–27-re nyertek a vendégek.  Számunkra megnyugtató lehet, hogy a fehérváriak akkori gólszerzői közül Triscsuk Krisztina (9) visszavonult, Bardi Fruzsina (5) Mosonmagyaróváron kézilabdázik, míg a meccsen négy gólig jutó Töpfner Alexandra immáron a DVSC SCHAEFFLER együttesét erősíti.

A debreceni lányok nagyon várják a rajtot, s természetesen győzelemmel szeretnék kezdeni az új szezont.

„A nyári alapozás időszaka mindig nagyon nehéz, ilyenkor komoly a fizikai terhelés, nem feltétlenül a taktika kerül előtérbe – mondta el Hornyák Dóra, a DVSC SCHAEFFLER csapatkapitánya. – Nagyon várjuk már a rajtot, nagyon várjuk, hogy újra a szurkolóink előtt játszhassunk. A céljainkat ismerve ezt a mérkőzést mindenképpen győzelemmel kell zárnunk. Ismerjük a Fehérvár erősségeit és gyenge pontjait, de a saját játékunkra koncentrálunk!

A DVSC SCHAEFFLER–Alba-Fehérvár mérkőzés szeptember 2-án, pénteken 18 órakor kezdődik a Hódos Imre Sportcsarnokban. A találkozót, Kiu Gábor és Kiu Tamás vezeti.

A mérkőzésre a jegyeket, illetve a szezonbérleteket a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vásárolhatják meg online. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló jegy 1500 forintba kerül. Kapunyitás 16.30-kor.

A bajnokság elején sorozatban négyszer játszik hazai pályán csapatunk, négy egymást követő péntek délután. Ezekre a találkozókra kedvezményes áron minibérletet válthatnak szurkolóink. A szeptemberi minibérletet csak nem helyre szóló belépő helyett lehet megvásárolni, a kedvezményes ár 6000 forint helyett 5000 forint! A szeptemberi minibérletet a jegyvásárlás menüpontnál találják, az A, a B vagy a C-szektorra kattintva vásárolható meg. Az egész szezonra érvényes bérleteket ezen a héten még pénteken vásárolhatják meg személyesen 8 és 11 óra között, illetve 14 órától a Hódos Imre Sportcsarnokban található DVSC Kézilabda Shopban. A régi bérletek megújítása már csak személyesen lehetséges!

ÚJDONSÁG!

A mérkőzés szünetében az Alföldi Tej nyereményjátékán vehetnek részt szurkolóink!

Az idei szezontól kezdve a hazai mérkőzéseket még aznap, 20.00 órától újra megnézhetik hivatalos youtube csatornánkon! Az idegenbeli találkozóinkat idén is élőben közvetítjük majd.

Támogatóink