2 NAP A RAJTIG: Az első meccs mindig meghatározó!

Közeledik a bajnoki rajt, két nap múlva, pénteken 18 órakor az Alba-Fehérvár ellen megkezdi szereplését az új szezonban a DVSC SCHAEFFLER. Szilágyi Zoltán vezetőedző beszélt a felkészülésről és az első tétmeccsről.

„Bár a Covid hátráltatta a munkánkat, rövidebb lett az edzőtáborozásunk és másfél hétig erősen foghíjasan edzettünk, úgy érzem a gondok ellenére jól sikerült a felkészülésünk – fogalmazott Szilágyi Zoltán. – Szerencsére a keret magja együtt maradt, nem kellett új csapatot építenünk. A belső pozíciókba olyan játékosok érkeztek, akikkel korábban éveket dolgoztam, így gyorsan megértették, mit akarok a csapattól, hamar beilleszkedtek. Múlt pénteken az utolsó tesztmeccsünkön a Fradi ellen sok minden kiderült, láthattuk, hogy melyek azok a játékelemek, amelyekkel foglalkoznunk kell az előrelépés érdekében. A bajnokság első mérkőzése mindig speciális, nem számít, mi történt a felkészülés során, ez mutatja meg, hogyan dolgoztunk a nyáron. A rajt mindig meghatározó, ha jól sikerült, az lendületet adhat, ha balul sül el, visszavetheti a csapatot. Nem számítok egyszerű mérkőzésre, hiszen a fehérváriaknak komoly lövői vannak, ráadásul felszabadultan, tét nélkül játszhatnak a Hódosban. Rajtunk most először lesz nyomás, ezzel kell megbirkóznunk. Remélem, hogy hazai közönség előtt meg fogjuk tudni valósítani, amit elterveztünk, kijön a lányokból az elvégzett munka és magabiztosan tartjuk itthon a két pontot!”

A szeptember 2-án, pénteken 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER – Alba-Fehérvár mérkőzésre a jegyeket, illetve a szezonbérleteket a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vásárolhatják meg online. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló jegy 1500 forintba kerül.

A bajnokság elején sorozatban négyszer játszik hazai pályán csapatunk, négy egymást követő péntek délután. Ezekre a találkozókra kedvezményes áron minibérletet válthatnak szurkolóink. A szeptemberi minibérletet csak nem helyre szóló belépő helyett lehet megvásárolni. A kedvezményes ár 6000 helyett 5000 forint! A szeptemberi minibérletet a jegyvásárlás menüpontnál találják. Az A, a B vagy a C-szektorra kattintva vásárolható meg. Az egész szezonra érvényes bérleteket ezen a héten még pénteken vásárolhatják meg személyesen 8 és 11 óra között, illetve 14 órától a Hódos Imre Sportcsarnokban található DVSC Kézilabda Shopban. A régi bérletek megújítása már csak személyesen lehetséges!

Támogatóink