3 NAP A RAJTIG: nagyon várjuk, hogy elkezdődjön!

A hosszú felkészülés utolsó szakaszában jár a DVSC SCHAEFFLER, még három nap és szeptember 2-án, 18 órakor kezdődik az Alba-Fehérvár elleni szezonnyitó mérkőzés.

Rengeteg gyakorlás, egy torzóban maradt edzőtábor és hat edzőmérkőzés után pénteken végre elkezdődik a 2022/23-as szezon.

„Jól sikerült a felkészülésünk, s mivel ezen a nyáron nem volt válogatott program, bőven volt időnk összecsiszolódni, az újonnan érkezett játékosok is be tudtak épülni a csapatba – foglalta össze az elmúlt szűk két hónap történéseit egy bővített mondatban válogatott beállónk, Bordás Réka. – Sajnos a legfontosabb időszakban betegség miatt nem tudtuk azt a munkát elvégezni a balatonboglári edzőtáborban, amit elterveztünk és elmaradt két fontos tesztmeccsünk is, ennek ellenére optimistán tekintek az új szezon elé. Fontos volt a múlt pénteki, Fradi elleni idegenbeli erőpróba, hiszen a könnyebb mérkőzések után egy nagyon jó ellenféllel szemben mérhettük fel, hogy hol tartunk. A Népligetben az első félidő nem úgy sikerült, ahogy vártuk, szünet után viszont sokkal jobban játszottunk, összességében nagyon sokat tanultunk ebből a találkozóból. Az öltözőben egyre többször beszélünk a pénteken kezdődő szezonról, már nagyon várjuk a rajtot. Egy új bajnokság első meccse mindig különleges, sokszor kaotikusra sikerül, éppen ezért remélem, hogy magabiztos, jó játékkal tudunk nyerni, méghozzá sok szurkoló előtt.”

A DVSC SCHAEFFLER – Alba Fehérvár mérkőzés pénteken 18 órától kezdődik. A mai napon elindult az online jegyelővétel. A jegyeket a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vásárolhatják meg szurkolóink. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló jegy 1500 forintba kerül.

Lehetőség van továbbá kedvezményes minibérlet vásárlásra is. A bajnokság elején sorozatban négyszer játszik hazai pályán csapatunk, négy egymást követő péntek délután. A szeptemberi minibérletet csak nem helyre szóló belépő helyett lehet megvásárolni, a kedvezményes ár 6000 forint helyett 5000 forint! A szeptemberi minibérletet a jegyvásárlás menüpontnál találják, az A, a B vagy a C-szektorra kattintva vásárolható meg.

Támogatóink