Fontos tudnivalók a Békéscsaba elleni meccs előtt!

Háromnegyed négykor nyit a pénztár a 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER – Békéscsaba mérkőzés előtt.

A csabaiak elleni párharcok sora már 14 órakor megkezdődik, ekkor a két klub első osztályú ifjúsági csapatai találkoznak a Hódosban. Erre a találkozóra még nem kell jegy, ám a 16 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER – Békéscsabai ENKSE serdülő meccset már csak érvényes belépővel lehet megtekinteni. Pénztárnyitás 15 óra 45 perckor lesz.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú! A Hódos Imre Rendezvénycsarnokban megrendezésre kerülő kiemelt- illetve fokozott biztonsági kockázatú DVSC kézilabda mérkőzésekre a játék megzavarására alkalmas zajkeltő eszközöket – gázkürt, duda, síp, vuvuzela, stb… – TILOS behozni! A mesterséges zajkeltő eszközök közül kizárólag dobot lehet a nézőtérre bevinni! A nézőtérre bármilyen folyadékot, ételt behozni TILOS!  A kiemelt kockázatú eseménynek megfelelően a rendezők belépéskor átvizsgálják a nézőket, hogy ne kerülhessen bevitelre semmilyen tiltott tárgy, és olyan anyag, amely erőszakos, a mérkőzés biztonságos lebonyolításához kötődő cselekményekhez felhasználható. A találkozó biztonsági besorolása miatta az esetleges rendbontások kiszűrése érdekében a beléptetésnél és a mérkőzés idején a csarnokban videofelvétel készül.

A vendégszurkolók békéscsabai klubnál történt előzetes regisztráció után vehetik meg jegyeiket, a vendégbejáratnál. A Békéscsabáról érkező szurkolóknak 100 darab jegyet tudunk biztosítani!

Támogatóink