DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

A bajnokcsapat otthonában zárjuk a szezont

Egy hosszú és fárasztó szezon utolsó felvonása következik a debreceni lányok számára szombaton, az Elek Gyula Arénában, a már biztos aranyérmes Fradi otthonában. A találkozót az M4Sport+ élőben közvetíti! 

Szerdán a legutóbbi, s a meccs kezdésének időpontjában még regnáló bajnok Győr ellen játszott a DVSC SCHAEFFLER, míg szombaton a friss aranyérmes Ferencváros vendége lesz a csapat. Négy nap alatt tehát két bajnokcsapattal kell megküzdeniük a debreceni lányoknak, akik az ETO ellen fantasztikus meccsen maradtak alul. Ezzel a csapat nagyon távol került a bronzéremtől, de matematikai esély még van a harmadik hely megszerzésére. Ehhez a zárófordulóban egy ponttal kellene többet szereznünk, mint a Kisvárdán vasárnap (!!!) pályára lépő Mosonmagyaróvárnak. Az esély minimális, de azt a klasszikus vígjáték, a Dumb és Dumber óta tudjuk, hogy ezt is meg kell becsülni!

„Azt beszéltük meg a csajokkal, hogy szeretnénk szépen lezárni ezt a szezont, mert annyi sok közös jó élményünk és jó mérkőzésünk volt, úgyhogy semmiképpen nem úgy megyünk oda, hogy ez egy tétnélküli meccs – mondta a szezon végén búcsúzó Planéta Szimonetta. Ráadásul ez lesz nekem és néhány csapattársamnak az utolsó meccse a DVSC SCHAEFFLER mezében, ezért biztosan nem lesz érzelemmentes. A vége felé valószínűleg már eszembe fog jutni ez. Nehéz lesz a lányokra ránézni és azt mondani, hogy ez volt az utolsó közös meccsünk, de szeretném nagyon élvezni és szeretnék egy utolsó nagy közös élményt a lányokkal.” 

A május 25-én, 17.30-kor kezdődő FTC-Rail Cargo Hungaria–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Nagy Ferenc és Túróczy József vezeti majd. A találkozót az M4 Sport+ televíziós csatorna (a Duna World helyén található) élőben közvetíti.

A mérkőzésre minden jegy elkelt, akinek nincs érvényes belépője, az ne induljon el az Elek Gyula Arénába!

Támogatóink