A Budaörs otthonában folytatjuk!

A Szombathely elleni gólzáporos győzelem után jóval nehezebb meccs vár csapatunkra Budaörsön. A cél nem lehet más, mint a két pont megszerzése.

Múlt pénteken 45 gólt szerezve szerzett magabiztosan szerzett két pontot a DVSC SCHAEFFLER a sereghajtó Szombathely ellen. A győzelem után jó hangulatban kezdték el a lányok a felkészülést a Budaörs elleni idegenbeli mérkőzésre.

„Nagyon kellett ez a siker a lelkeknek, hiszen korábban is hoztuk a meccseket, de mindig akadt hiányosság a játékunkban – fogalmazott a DVSC SCHAEFFLER csapatkapitánya, Hornyák Dóra. – Persze a Szombathely ellen sem játszottunk hibátlanul, a védekezésünk olykor kicsit lazább volt az elvárhatónál, de az mindenképpen pozitívum, hogy negyvenöt gólt tudtunk lőni!”

A következő feladat jóval nehezebb lesz, a Moyra-Budaörs otthonában lépnek pályára a debreceni lányok. Az NB I-be kétéves szünet után visszatért Pest-megyei csapat 4 győzelemmel 2 döntetlennel és 9 vereséggel áll a tabella 11. helyén, ami pontosan egy újonctól elvárható mérleg. De ha megnézzük, hogy a budaörsiek miként szedték össze pontjaikat, rá kell jönnünk, hogy roppant veszélyes ellenfél otthonába látogatunk. Buday Dániel tanítványai eddigi négy győzelmükből csupán egyet szereztek olyan találkozón, ahol elvárható volt tőlük a két pont: hazai pályán nyertek a Szombathely ellen. A többi sikerük azonban vastagon a bravúr kategóriába sorolható, hiszen nyertek az MTK és a Siófok otthonában, s hazai pályán győzték le a Mosonmagyaróvárt. Az elmúlt fordulóban Dunaújvárosban álltak nagyon közel egy újabb nagy sikerhez, ám hiába vezettek 7 perc 10 másodperccel a vége előtt 26–19-re, végül 27–26-ra kikaptak.

„A Budaörs már többször is bizonyította ebben a szezonban, hogy képes remek teljesítményre, nagy bravúrokra – beszélt pénteki meccsről Dodó. – Alaposan felkészültünk a meccsre, elemeztük ellenfelünk erősségeit és hibáit, hiszen mindenképpen nyernünk kell!”

A Budaörsi Városi Uszoda és Sportcsarnokban (Budaörs, Hársfa utca 6.) február 25-én, pénteken 18 órakor kezdődő Bócz László és Wiedemann Viktor vezeti majd. A találkozót a DVSC Kézilabda YouTube-csatornáján élőben közvetítjük!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Fontos tudnivaló, hogy a 2021. november 20. napjától hatályos 633/221. (XI. 18.) Korm. rendelet alapján kötelező maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvény helyszínén.

Támogatóink