DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

„A Fradi-meccs, az Fradi meccs!”

Vasárnap 18 órakor a Ferencváros ellen lép pályára a DVSC-TVP a Hódosban.

Szerdán, Békéscsabán aratott magabiztos győzelmet a DVSC-TVP együttese, ám a 29–23-es siker után nem sok ideje maradt lazításra a csapatnak, hiszen nyakunkon az újabb meccs. Nem is akármilyen ellenféllel találkoznak a hét utolsó napján a debreceni lányok, hiszen a Fradi eddigi húsz bajnokijából éppen húszat nyert meg, ez pedig százszázalékos produkció.
– A Fradi meccs, az mindig Fradi meccs – szögezzük le teljes egyetértésben jó hangulatú beszélgetésünk legelején Varsányi Nórával. – Nem volt túl sok időnk készülni a zöld-fehérekre, de a legfontosabbat tudjuk róluk: nagyon jók! Olyan klasszisok játszanak a Ferencvárosban, akik bármikor képesek egy-egy váratlan megoldásra, amellyel meglepik ellenfelüket. Természetesen az alaptaktikájukat átvettük, elemeztük, gyakoroltuk, hogy mit lehet ellenük játszani. A DVSC–FTC meccs mindig remek hangulatú, már várjuk a kezdést.

A Békéscsabán remekül játszó, hat lehetőségéből hat gólt szerző szélsővel a szerdai meccsről is beszéltünk.
– Éppen itt volt az ideje a jó játéknak – emlékezett Nyüzi a viharsarki találkozóra. – Az elején beragadtunk, de aztán öt, egyes hazai vezetés után nem volt kérdés, nem adtunk esélyt az ellenfélnek. Egyszer jöttek vissza két gólra, de azt a helyzetet is kezelni tudtuk. Csapatként mindenki hozzátette a magáét a sikerhez, Betti extra volt a kapuban, s jól védekeztünk. Vasárnap is szeretnénk jó teljesítményt nyújtani. A Fradi ellen is hasonló felfogásban kell kézilabdáznunk, ha szoros meccset akarunk játszani.

A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzést Andorka Miklós és Hucker Róbert vezeti. Pénztárnyitás 16:30-kor, kapunyitás 16:45.kor. Mivel a Ferencváros elleni mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, a nézőtérre bármilyen folyadékot, ételt behozni TILOS!

Támogatóink