DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

A harmadik mennyországban

A szezon legjobb játékával nyertük meg a Magyar Kupa bronzmérkőzését. Ezzel EHF-kupa résztvevő a csapat!

Furcsa, de már szombat este látszott a lányokon, hogy meglehet a bronz. Elszántak voltak és jókedvűek. Vasárnap reggel pedig már alig várták, hogy elkezdődjön.

S mire elkezdődött befutottak a debreceni szurkolók is, így fantasztikus hangulatban vágtak neki a felek az MK bronzmeccsének. Az Újváros startolt jobban, de aztán összeállt a védekezés, a fal mögött pedig Lajtos Nóri varázsolt. S akárhova néztünk nyerőembert láttunk. Jeca Deszpotovics varázsolt, Anna Punyko térdsérülésére fittyet hányva szórt a gólokat, Csáki Viki kötélidegzettel verte be a heteseket. S ami a legfontosabb: ott volt a pályán a CSAPAT.
A szünetben hárommal vezettünk, s azért imádkoztunk, hogy kitartson az előny. De nem tartott, ki, hanem folyamatosan nőtt. Varázsoltak a lányok, hiszen lőttünk gólt kínai figuta (de milyen kínai figura!!!) végén, kettős emberhátrányból, s a kulcspillanatokban mindig akadt egy extra produkció.

Így az utolsó percekre már nem maradt izgalom..„Kupagyőztes” – zúgta a mámoros Loki-tábor a meccs után, s bár a döntőt a mi meccsünk után játszotta a Győr és Fradi, mindenki tudja, hogy a két BL-negyeddöntős magyar csapat más kategória.

A mi kupánkat megnyertük! A harmadik hely nekünk a mennyország!

Támogatóink