A harmadik sikerre várva!

Pénteken 18 órakor a Budaörs csapatát fogadja a Hódosban a DVSC SCHAEFFLER. Cél, a magabiztos győzelem!
 

Hibátlan mérleggel, négy ponttal a tarsolyában várja a Budaörs elleni hazai találkozót a DVSC SCHAEFFLER. Ellenfelünk az előző bajnokságban az NB I/B Nyugati csoportjában végzett az élen, így kétéves szünet után jutott vissza az élvonalba. Elsőosztályú szereplését hatalmas bravúrral kezdte az újonc, az MTK-Budapest otthonából hozta el a két pontot, Jovovity Jovana és Pálos-Bognár Barbara vezérletével. A második forduló már nem sikerült ilyen jól Buday Dániel tanítványainak, hazai pályán kaptak ki a Dunaújvárostól (19–31), ám a Népfürdő utcai győzelem mindenképpen tekintélyt parancsoló.

„Nagyon komolyan fel kell készülnünk erre a mérkőzésre, hiszen a Budaörs nem véletlenül nyert az MTK otthonában – fogalmazott a pénteki találkozó felvezetéseként Szilágyi Zoltán. – Tudjuk, hogy mi vagyunk az esélyesebbek, a minimális elvárás, hogy itthon tartsuk a két pontot, ez a legfontosabb. Remélem, hogy magabiztos győzelmet tudunk aratni és a játék bizonyos elemeiben megint csak sikerül előre lépni!”

Vámos Míra is hasonlóan vélekedik a találkozóról, mint vezetőedzőnk.

„Mindenképpen készülnünk kell a Budaörsre, hiszen pénteki ellenfelünk már ebben a szezonban is okozott meglepetést – mondta a Szombathelyen négy kísérletből négy gólt szerző balszélsőnk. – Saját közönségünk előtt azonban csak egy célunk lehet, a győzelem!”

A szeptember 24-én, 18 órakor kezdődő DVSC SCAHEFFLER–Moyra-Budaörs Handball mérkőzést Bujdosó Máté és Horváth Viktor vezeti majd.

A felnőttek mérkőzése előtt a DVSC Kézilabda Akadémia két I. osztályú bajnokságban szereplő utánpótláscsapata is pályára lép a Dunakanyar Kézilabda Akadémia korosztályos együttesei ellen. A serdülők találkozója 14, az ifjúságiak meccse 16 órakor kezdődik. Az első mérkőzésre a belépés ingyenes, az ifik meccsét már csak érvényes belépővel lehet megtekinteni. A egyek elővételben a Jegy és Bérlet menüpont alatt válthatóak meg. A találkozó előtt 15.30-kor nyit a Hódos Imre Sportcsarnok pénztára.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Támogatóink