A Hódossal együtt megújult a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazás is

Új kézi szezon Debrecenben, új alkalmazás! – mondhatják a Seyu applikációt fejlesztő fiatalok, akik nem töltötték lazsálással a bajnoki szünetet, hiszen az applikáció mögé új program került és megjelenésben is előre lépett az app.

“Nagyon szeretünk Debrecenben dolgozni és a helyi kézilabda rajongók kedvében járni. Sok helyen megfordultunk már kézilabda mérkőzésen, de a Hódosban mindig különleges számunkra biztatni a lányokat a pályán és segíteni ugyanebben a helyszínen vagy otthonról szurkolókat.” – jegyezte meg a startup csapat egyik tagja.

A csapat szimpatizánsai a “megszokott” szurkolói képekkel való biztatás mellett rengeteg játékban is részt vehetnek majd és különböző nyereményekre tehetnek majd szert a szezon során. Továbbá, a fejlesztők dolgoznak azon is, hogy ne csak a pálya melletti led kijelzőkről lehessen megmutatni a lányoknak, hogy mellettük állunk a győzelemért folytatott harcban, hanem az óriás kijelzőkről meg tudjuk ugyanezt tenni meccsről meccsre.

“Az első hazai meccsen az alkalmazás Android verziója lesz elérhető először a szurkolóknak, amely mintájára, ha ötösre vizsgázik, be tudjuk majd fejezni az iOS verziót is Szeptemberben. Ezúton is előre köszönjük az iOS készülékkel rendelkező szurkolók türelmét.” – avatott be minket a fejlesztés stádiumába a projekt számítástechnikai vezetője.

Kérünk minden kedves Loki szurkolót, hogy amennyiben már le volt neki töltve a Seyu alkalmazás előző verziója, azt törölje és töltse le újra a GooglePlay áruházból, hogy a szolgáltatás legfrissebb változatát használhassa a DVSC meccseken. Akik a Debrecenben rendezett junior női kézilabda világbajnokságon már használták az Android alkalmazást, azoknak nem kell ismételten letölteni.

A teljesen ingyenes Seyu alkalmazást bárki letöltheti készülékére a GooglePlay áruházból, és elküldheti lelkesítő képes üzenetét (szelfijét) az alábbi sorrend betartásával:

1. Töltse le az ingyenes applikációt a GooglePlay áruházból
2. Lépjen be Facebookkal vagy Google+-val
3. Válassza ki a DVSC SCHAEFFLER – Békéscsaba mérkőzést
4. Készítsen egy felvételt
5. Válasszon egy szurkolói üzenetet és az Aréna+Social Media gomb megnyomásával posztolja a képét a kivetítőre.

Támogatóink