DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

A jobbik arcunkat kell mutatni!

Május 2-án, kedden, 18 órakor a Magyar Kupa-győztes Ferencváros ellen játssza a szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzését a DVSC SCHAEFFLER.

A jól sikerült tatabányai kupahétvége után csütörtökön, hazai pályán vesztettünk pontot a Siófok ellen. Talán még benne volt a kezekben, lábakban és a fejekben a két MK-mérkőzés fáradtsága, de az egyértelmű, hogy a csapat ennél sokkal jobban is tud kézilabdázni. Mindenesetre búslakodásra nem sok ideje volt a lányoknak, hiszen a pénteki pihenőnap után elkezdték a felkészülést a szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzésére. Kedden, 18 órakor az FTC-Rail Cargo Hungária együttesét fogadjuk a Hódosban. Hogy mekkora az érdeklődés, azt mutatja, hogy a jegyek nagy része már gazdára talált. Még 1500 forintos, nem helyre szóló belépőt lehet vásárolni online (bővebben lásd lentebb).

A zöld-fehérek múlt szombaton Bajnokok Ligája negyeddöntőt játszottak a Metz ellen, s bár a francia sztárcsapat nyerni tudott az Érd Arénában, az FTC még nem mondott le a továbbjutásról. Januárban, a Népligetben a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtva szereztünk pontot egy sokáig emlékezetes meccsen, s ha meg akarjuk ismételni a bravúrt, akkor hasonló produkcióra lesz szükség.

„A Siófok elleni pontvesztés fájdalmas volt, de a legjobb, amit tehetünk, hogy előre nézünk és csak a következő feladatra koncentrálunk – fogalmazott német kapusunk, Anca Giegerich. – A Fradi ellen mindig jól teljesítünk, bízom benne, hogy ez kedden is így lesz. Ez lesz az utolsó hazai meccsünk a szezonban. Szeretnénk szép eredménnyel búcsúzni a Hódostól és a szurkolóinktól!”

A május 2-án 18 órakor kezdőd DVSC SCHAEFFLER – FTC-Rail Cargo Hungária mérkőzést Nagy Ferenc és Túróczy József vezeti majd. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. A meccsre a helyre szóló belépők elfogytak, nem helyre szóló jegyet elővételben honlapunkon online, a Jegy / Tickets menüpont alatt, vagy közvetlenül a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ linken vásárolhatnak 1500 forintos áron.

Személyesen a mérkőzés napján, a Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztárában lehet jegyet venni. Pénztárnyitás 16 órakor. (Ha elővételben minden belépőjegy elkel, abban az esetben a pénztár nem nyit ki!)

Az A-B-C-szektorokba szóló jeggyel csak a Baksay utca felőli bejáraton lehet belépni a csarnokba!

A vendégszurkolók 120 belépőjét eljuttattuk a ferencvárosiakhoz, ezeket KIZÁRÓLAG a fővárosi klubon keresztül lehet megvásárolni, 2000 forintos egységáron.

A mérkőzésre pohárban sem lehet italt bevinni a lelátóra!

Támogatóink