DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

A kapuk záródtak

A szerdai felzárkózás egyik kulcsfigurája volt Horváth-Pásztor Bettina, aki heteseket, ziccereket védett, bravúrok sorozatát mutatta be.

ftc_dvsc_betti

Betti az első félidő 17. percében10–5-ös ferencvárosi vezetésnél állt be a kapuba. Mindjárt ki is védte Szekerczés Luca büntetőjét, majd a balkezes átlövő ismétlését is, ezzel jelezve, hogy ezen a napon nehéz lesz túljárni az eszén.

– Nálam nagyon fontos az első labda, ha az megvan, ha jól szállok be a meccsbe, akkor gyorsan fel tudom magamat spannolni – meséli Betti. – Ha viszont az elején nem jönnek össze a dolgok, akkor utána sokáig rágom magam azon, hogy mit rontottam el. Szóval szerdán is nagyon fontos volt az első védés.

A második félidő közepén úgy tűnt magabiztosan nyeri a meccset a Ferencváros, aztán egy csapásra megváltozott minden.

– Nagyon jót tett a csapatnak az időkérés, Tone felrázott minket, még azok is értették, akik nem beszélnek annyira jól angolul – folytatta kapusunk. – Elkezdtünk küzdeni, nagyon összekaptuk magunkat.

Így esett, hogy 27–17-es hazai vezetés után 28–24-re jött fel a DVSC-TVP.

– Összeállt a védekezésünk, maximálisan összpontosítottunk, én is elkaptam a fonalat, a támadásainkat pedig rendre góllal fejeztük be – emlékezett Horváth-Pásztor Bettina a felzárkózást hozó 7–1-es sorozatra. – Nagyon fontos volt számunkra, hogy tízgólos Fradi vezetésnél sem csuklottunk össze. Éppen ezért értékelem összességében pozitívan a meccset. Ami a hajrában történt azzal nem szeretnénk foglalkozni, csak az a fontos, ami rajtunk múlik. Az erőnket mutatja, hogy nem rogytunk meg mentálisan, erre építhetünk. Nekem is szükségem volt egy kis sikerélményre, mert a Dunaújváros elleni visszavágó nagy nem ment a védés. Készülünk a visszavágóra, szeretnénk újra örömet szerezni a szurkolóinknak!

Támogatóink