A legendás Komcsi emlékére

DVSC Szponzorok néven a Loki támogatói, valamint DVSC Család néven a kézilabda- és a futballcsapat dolgozói által alkotott együttes is indult a VI. Komáromi Gábor Emléktornán.

In Memoriam Komcsi

Immáron hatodik alkalommal rendezték meg a Komáromi Gábor Emléktornát, tisztelegve a Loki-tábor korábbi vezére, a 6 éve elhunyt Komáromi Gábor emléke előtt. Szombat reggel koszorúzással kezdődött az emléknap, a Hódos bejárata előtt felállított emlékműnél helyezték el a megemlékezés virágait a Debrecenből és az ország több pontjáról is érkező szuroklótársak, barátok, a DVSC kézilabda és labdarúgó klub képviselői.

A megemlékezés után az DE Agrártudományi Centrum két műfüves pályája felé vette az irányt a tömeg, hiszen ott rendezték meg a VI. Komáromi Gábor Emléktornát. Húsz csapat mérte össze tudását, az ország több pontjáról, sőt a határon túlról, Kolozsvárról is érkezve. Természetesen képviseltette magát a DVSC Öregfiúk együttese is, többek között Sándor Tamással, Madar Csabával, Szatmári Csabával a soraiban. A DVSC kézilabda és labdarúgóklub munkatársaiból összeállított együttes két győzelemmel kezdett (3-0, 3-1), majd egy vereség következett a DVSC Szponzorok ellen, amely gárda kitűnő teljesítménnyel rukkolt elő, gyakorlatilag egész nap nem talált legyőzőre. A DVSC Család az utolsó csoportmérkőzésen ismét visszatalált a siker ösvényére, így következhetett a Diósgyőr-drukkerek elleni negyeddöntő.

Parázs csatát hozott ez a találkozó, mindkét fél nagyon akarta a győzelmet, végül a mieink 2-1-re nyertek és jutottak tovább a legjobb négy közé. Az elődöntő ismét szoros meccset hozott az 1902 csapata ellen, ám a védekezés és a kapusteljesítménynek ismét egy húron pendült, 2-0-s győzelemmel ért véget a találkozó. Elérkezett a döntő, a húsz csapatból ekkor már csak kettőnek volt esélye a végső győzelem megszerzésére. A Derék Boys erős ellenfélnek tűnt, hamar meg is szerezte a vezetést. Ezután egy-egy gól született mindkét oldalon, azaz a szürke mezben pályára lépő Derék Boys nyerte meg a tornát, a DVSC Család együttese a második helyen végzett a húsz csapatból.

Jó volt Komcsira emlékezni, köszönjük, hogy ott lehettünk!

A DVSC Család csapata

Támogatóink