A listavezetőt fogadjuk az NBI/B-ben

A másodosztály egyetlen százszázalékos együttese, az Eszterházy SC érkezik a Hódosba pénteken. A találkozó után a felnőtt csapatunk a Mosonmagyaróvár ellen játszik. Egy belépő áráért mindkét mérkőzést meg lehet nézni!

Helm Boglárka akcióban

Három találkozón van túl NB I/B-s együttesünk ebben a szezonban. Idegenben még nem sikerült pontot szerezni, hazai pályán eddig egy mérkőzésen egy győzelem a mérleg. Fiataljaink számára új terep a másodosztály, így minden mérkőzésből sokat tanulhatnak.

„Szerintem egyre inkább belerázódunk a másodosztályba, minden mérkőzésből le tudjuk vonni a tanulságokat, amelyeket meg is beszélünk a meccsek után – árulta el a leginkább átlövő poszton szerepeltetett Helm Boglárka. – Meccsről-meccsre szokjuk a tempót, illetve azt is, hogy az ellenfeleink nagyon rutinos játékosokól állnak.”

Pénteken az Eszterházy SC érkezik Debrecenbe. Tavaly épphogy lemaradtak az első osztályú tagságot jelentő második helyről, az idei szezonban pedig az Eger az egyetlen csapat, amely még nem vesztett pontot. Várhatóan az aranyéremért szóló csatába is beleszólnak majd. Nem kérdés, hogy az eddigi legerősebb ellenféllel kerül szembe Kudor Kitti együttese.

„Én is úgy gondolom, hogy az Eszterházy SC valóban bajnokesélyes – reagált arra a felvetésre Bogi, hogy az egriek esélyesei lehetnek ennek a pontvadászatnak. – Játszottunk ellenük felkészülési mérkőzést augusztus végén, ott érezhettük testközelből, hogy nagyon erősek és nagyon kemény a védekezésük. Nincs rajtunk nyomás, játszanunk kell a saját játékunkat és megmutatni, hogy mit tudunk.”

A DVSC SCHAEFFLER–Eszterházy SC NB I/B-s mérkőzés 2022. szeptember 23-án 16 órakor kezdődik,. A találkozó után felnőtt csapatunk a Mosonmagyaróvár együttesét fogadja 18 órától, szintén a Hódosban. Egy belépővel mindkét mérkőzést meg lehet nézni.

A jegyekhez elővételben is hozzájuthatnak szurkolóink. A https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vásárolhatják meg online. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló jegy 1500 forintba kerül. Személyes jegyvásárlásra a mérkőzés napján lesz lehetőség, pénztár- és kapunyitás 15.15-kor.

Támogatóink