A második győzelem a cél!

A jó rajt, az Alba-Fehérvár legyőzése után újra hazai pályán játszik a DVSC SCHAEFFLER, ezúttal az MTK-Budapest csapata lesz az ellenfél a Hódosban.

A fehérváriak elleni magabiztos siker (33–23) jó alapot adhat a folytatásra.

„Nagyon vártuk az új szezon kezdetét, nagyon kemény, de nagyon jó alapozást tudhatunk magunk mögött – mondta a bajnoki rajton remekül játszó, négy gólt szerző Planéta Szimonetta. – Az első mérkőzésünk remekül sikerült hazai közönség előtt, ez komoly lendületet adhat a szezon következő részére. Tudjuk, hogy most nehezebb feladat vár ránk, hiszen korábban már meggyűlt a bajunk az MTK-val. De éppen ez adhat plusz motivációt, a szokásosnál is koncentráltabban készülünk és az a célunk, hogy itthon tartsuk a két pontot.”

Az eredeti sorsolás alapján a 2. fordulóban idegenben játszottunk volna az MTK-val, és februárban az EHF Európa Liga csoportkörének legsűrűbb periódusában fogadtuk volna a kék-fehéreket. Ez utóbbi a találkozót szerettük volna előre hozni, s végül az a kompromisszumos megoldás született, hogy ebben a körben hazai pályán játszunk a fővárosi együttessel, míg az Európa-bajnokság után, december 3-án lépünk pályára Budapesten.

A DVSC SCHAEFFLER – MTK-Budapest mérkőzés szeptember 9-én, pénteken 18 órakor kezdődik a Hódos Imre Sportcsarnokban. A találkozót, Őri Erika és Pozdena Erika vezeti.

A mérkőzésre a jegyeket online a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vásárolhatják meg. Személyesen a mérkőzés előtt a Hódos Imre Sportcsarnok pénztárában vásárolhatnak belépőt. Pénztárnyitás 16.30-kor.

A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló jegy 1500 forintba kerül. Kapunyitás 16.30-kor.

A mérkőzés szünetében az Alföldi Tej nyereményjátékán vehetnek részt szurkolóink!

Az idei szezontól kezdve a hazai mérkőzéseket még aznap, 20.00 órától újra megnézhetik hivatalos YouTube-csatornánkon! Az idegenbeli találkozóinkat idén is élőben közvetítjük majd.

Támogatóink