Pénteken hazai edzőmeccs

A délután négykor kezdődő meccsen ismét a Nagybánya lesz az ellenfél. A mérkőzés előtt és után megvásárolhatják szezonbérletüket szurkolóink.

A keddi békéscsabai edzőmeccs után pénteken újra pályára lép a DVSC SCHAEFFLER. Csakúgy, mint a felkészülés első mérkőzésén, ezúttal is az EHF Európa Liga legutóbbi két kiírásában egyaránt a Final Four-ig jutó romániai SCM Baia Mare lesz az ellenfél. Július 22-én magabiztosan, 39–26-ra nyertek a debreceni lányok, ezúttal jóval szorosabb mérkőzésre számíthatunk.

A belépés a Hódos Imre Sportcsarnok főbejárata felől lesz lehetséges. Kapunyitás 15 órakor, ugyanekkor nyit a Hódos büféje, a THE BEAVER is.

Szurkolónk 15 órától, majd a mérkőzés után is megvásárolhatják bérleteiket a DVSC Kézilabda Shopban (a főbejárat Főnix Csarnok felőli oldalán, a régi pénztár helyén).

Ugyanitt a készlet erejéig óriási kedvezménnyel vásárolható meg a DVSC SCHAEFFLER előző szezonban használt meze, illetve a DVSC 120-ik születésnapja alkalmából készült retró mez.

Akik nem tudnak eljönni, azok a DVSC Kézilabda YouTube-csatornáján követhetik a mérkőzést élőben.

Most a korábbinál is nagyobb szükség van a segítségre, így nem is kérdés, hogy csapatunk ismét részt vesz a Debreceni Karitatív Testület iskolakezdés előtti tanszergyűjtő akciójában. A Nagybánya elleni hazai edzőmérkőzés előtt a bejáratoknál elhelyezett gyűjtődobozokba várjuk az adományokat.

Támogatóink