A negyedik hely kulcsa lehet!

Újabb fontos meccs vár pénteken 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER csapatára, a nagy rivális Érdet fogadjuk a Hódosban.

A presztízsen túl is komoly tétje lesz a csatának, hiszen a negyedik helyért harcoló trió két tagja feszül egymásnak a Hódosban. Egyelőre lépéselőnyben vagyunk az Érddel és a Váccal szemben, ám ahhoz, hogy ez így maradjon, mindenképpen nyerni kell! Az Érd egy nehéz perióduson van túl, s Szabó Edina tanítványainak legutóbbi produkciója már azt mutatta, hogy újra elkapta a fonalat a Pest megyei együttes.

„Kiélezett, szoros meccsre számítok, biztos, hogy apróságokon fog múlni a siker – mondta a pénteki mérkőzés felvezetéseként Arany Rebeka. – Az utóbbi időszakban messze voltunk az őszi formánktól, de a Békéscsabán nyújtott teljesítményünk mér bíztató volt, ezen az úton kell tovább mennünk. Kielemeztük az ellenfél játékát, s tudjuk, hogy nagyon sok múlik majd a védekezésen. Nincs egyértelmű esélyese a találkozónak, de a hazai pálya nekünk nagyon sokat jelenthet, szurkolóink segítségével megszerezhetjük a nagyon fontos két pontot.”

A pénteken, 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Érd mérkőzésen Bócz László és Weidemann Viktor működik majd közre. 

A találkozó előtt pályára lépnek a DVSC SCHAEFFLER utánpótláscsapatai. A serdülők 14 órakor a Szeghalom, az ifjúságiak 16 órakor a Hajdúnánás ellen játszanak. Az ifjúságiak mérkőzését csak érvényes belépővel lehet megtekinteni

Kapu és pénztárnyitás 15.45-kor lesz, a jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek. 

A Globus Kids Gyermekjátszóház ezúttal is várja a 6 éven aluli gyerekeket!

Támogatóink