A negyedikre várva!

Pénteken 18 órakor a Mosonmagyaróvárt fogadjuk a Hódosban. Sorozatban negyedik győzelmére készül a   DVSC SCHAEFFLER.

Három győztes meccsel (két bajnoki és egy Magyar Kupa) a háta mögött várja a Mosonmagyaróvár elleni találkozót a DVSC SCHAEFFLER.  Lotte Grigel ujjsérülése után az MTK ellen már visszatért, s ezzel jelentősen nőtt a szakmai stáb rotációs lehetősége. Az újonc Mosonmagyaróvár legutóbb drámai meccsen győzte le a Budaörs együttesét, s így elkerült a kiesést jelentő helyről.

„Nagyon kemény mérkőzésre számítok pénteken – mondta Madalina Zamfirescu. –  A Mosonmagyaróvár megnyerte legutolsó mérkőzését, ez biztosan lendültet ad ellenfelünknek, de szerencsére mi is három győztes meccsen vagyunk túl. Várjuk a negyediket! Az a legfontosabb, hogy megvalósítsuk, amit a héten gyakoroltunk, ez lehet a siker alapja. Mindannyian nagyon várjuk, hogy hazai pályán játszhassunk, ilyen szurkolók előtt mindig élmény kézilabdázni, s remélem, hogy a meccs végén közösen ünnepelhetjük a győzelmet.”

A DVSC SCHAEFFLER csapata is csatlakozott a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete, a Debreceni Karitatív Testület és a Debreceni Kőr Dáma Egyesület Csokigyűjtő Akciójához. A Mosonmagyaróvár elleni meccsen a bejáratoknál találják meg a gyűjtődobozokat, ezekben helyezhetik el a csokikat, amelyekkel a szervezők szeretnék szebbé tenni több kint 1000 nehéz sorsú gyermek ünnepét.

A pénteken 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Eu-Fire Mosonmagyaróvár mérkőzést Héjjas Tímea és Kránitz Andrea vezeti majd. Kapu- és pénztárnyitás egy órával a kezdés előtt, 17 órakor. A GLOBUS Kids Gyermekmegőrző és Játszóház ezúttal is várja a hat éven aluli kicsiket, akikre szakképzett óvónő vigyáz, amíg a szülők szurkolnak.

Támogatóink