DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

A négyes döntő a tét

Szerdán 18 órakor az Érd ellen harcolhatja ki a DVSC-TVP a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutást.

A képlet adott, az MK Final Fourhoz le kell győzni az érdieket szerda délután a Hódosban. A feladat nehézségét jelzi, hogy ez a magyar csapatok közül eddig csak a Győrnek sikerült a 2016/17-es szezonban. Az ETO-n kívül pedig éppen a DVSC-TVP állt a legközelebb az Érd elleni győzelemhez, hiszen az október 12-én lejátszott bajnokin, belül az utolsó két percen 22–20-ra vezettünk, ám a vendégek egyenlíteni tudtak. Az októberi bajnokin a hat akciógólt szerző Karina Jezsikava volt a mérkőzés egyik legjobbja. Fehérorosz válogatott játékosunknak a Ferencváros elleni bajnokin sérült meg a térde, szombaton az MTK otthonában már pályára lépett, igaz csak két büntető erejéig.

– Egyre jobban érzem magam, s bár még nem tökéletes a lábam sokkal gyorsabban javult, mint arra előzetesen számítottunk – mondta Karina. – Örülök, hogy a vártnál korábban visszatérhettem a lányok közé, hiszen nagyon hiányoztak az edzések és a társaim. Természetesen az Érd elleni kupameccsen is szeretnék segíteni a többieknek, majd a szakmai stáb eldönti, hogy milyen szerepet szán nekem. De akárhogy is legyen, hiszek a csapatomban! Az biztos, hogy egy roppant kemény és érdekes meccset játszunk majd szerdán.

Az érdiek vasárnap a német Bietigheim otthonában játszották utolsó mérkőzésüket az EHF Kupa csoportkörében, s 28–25-ös vereségük azt jelentette, hogy nem jutottak be a sorozat negyeddöntőjébe.

A vendégek az európai kupabúcsú után szeretnének vigasztalódni az MK-ban, a debreceni lányok pedig a szombati, MTK otthonában elszenvedett fájó pofon miatt vágynak mihamarabb sikerélményre. Az biztos, hogy a kék-fehérek elleni bajnokin agyrázkódást szenvedő Anna Punyko nem léphet pályára a Magyar Kupa-meccsen a többiek azonban egészségesek és elszántak.

A mérkőzés előtt a nyílt serdülő bajnokságban érdekelt csapataink lépnek pályára 15 (DVSC III-Újonc–Eszterházy KFSC), illetve 16 órakor (DVSC II–Balmazújvárosi LKSE), ezek a találkozók belépőjegy nélkül megtekinthetők. A második OSB-meccs után mindenkinek el kell hagynia a csarnokot, s már csak belépőjeggyel lehet visszatérni. Belépőket szerdán 15 óráig lehet elővételben vásárolni a Hódos hátsó, személyzet portáján. A mérkőzés előtt 17 órakor nyit a pénztár, kapunyitás 17.15-kor. És amíg a szülők a csapatot buzdítják, addig gyerkőcöket ismét várja a DVSC-TVP játszóháza.

Támogatóink