DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

A NEKA ellen folytathatjuk remek sorozatunkat!

A válogatott két EHF EURO Cup-meccse előtt pénteken, 18 órakor a Nemzeti Kézilabda Akadémia együttesét fogadja a DVSC SCHAEFFLER.

Sorozatban hat mérkőzésen diadalmaskodtak a debreceni lányok, mindezt 19 nap leforgása alatt. A nyerő széria január 31-én kezdődött, ekkor a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Dunaújvárost verte idegenben a DVSC SCHAEFFLER, az eddigi utolsó győzelem pedig a vasárnapi, Sävehof elleni idegenbeli siker volt. A játékosok természetesen szeretnék minél hosszabbra nyújtani a sorozatot, ennek újabb állomása lehet a pénteki bajnoki. A BL-csoportkör végét jelentő svédországi meccs után hétfőn egész nap utazott a debreceni küldöttség, a játékosokat szállító busz este nyolcra ért a Hódoshoz. Kedden természetesen a regenerációé volt a főszerep, majd szerdán kezdődhetett a felkészülés a NEKA elleni meccsre.

„Fiatal, dinamikus csapat a NEKA, sok tehetséges játékossal. Kifejezetten tetszetős kézilabdát játszanak, ami az elmúlt fordulókban eredményességgel is párosult – mondta a meccs kapcsán Vámos Míra. Ezzel együtt természetesen nyernünk kell ellenük. Számomra mindig különleges a balatonbogláriak ellen játszani, hiszen sok szép emlékem van a Nemzeti Kézilabda Akadémiáról. A holnapi nap ráadásul még speciálisabb az én szempontomból, hiszen szülinapom lesz. Azt kértem a lányoktól ajándékba, hogy nyerjünk és jó hangulatban jöjjünk le majd a pályáról.” 

Jó formában érkeznek Debrecenbe a balatonboglári akadémisták, hiszen a legutóbbi két fordulóban egyaránt győztesen hagyhatták el a pályát: előbb a Vasat győzték le, majd a Kozármisleny otthonában szerezték még a két bajnoki pontot.

A február 23-án, pénteken 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–NEKA mérkőzést Asztalos Bence és Szalay Zoltán vezeti majd. A mérkőzésre elővételben honlapunkon, a JEGY/TICKET menüpont alatt lehet belépőt vásárolni https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/. Személyesen a mérkőzés előtt, a Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztárában vásárolhatnak jegyet. Pénztárnyitás 17 órakor lesz.

A helyre szóló belépő 2500, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül. A meccset az M4Sport Kézi YouTube csatornáján élőben közvetítik.

Támogatóink