DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

A német bajnok otthonában folytatjuk

Vasárnap, 14 órakor az SG BBM Bietigheim vendégeként lép pályára a DVSC SCHAEFFLER a Bajnokok Ligája A-csoportjának 12. fordulójában. A mérkőzést a Sport1 csatorna élőben közvetíti.

A Dunaújváros elleni, szerdai MK-továbbjutás másnapján regenerációs munkát végeztek a DVSC SCHAEFFLER játékosai, majd pénteken és szombat reggel a Hódosban gyakorolt a csapat a vasárnapi, németországi Bajnokok Ligája csoportmeccs előtt. Mindenképpen jó hír, hogy a januári erőltetett menet ellenére (nyolc meccset játszott a debreceni csapat az év első hónapjában) mindenki egészséges, így a legerősebb kerettel kelt útra a Loki szombat délelőtt. A két csapat szeptemberi meccsén Debrecenben 36–26-ra nyert a német bajnok, amely akkor két magyar kézilabdázóval a soraiban lépett pályára. Azóta Háfra Noémi személyében újabb honfitársunk szerződött a Bietigheimhez, ám valószínűleg vasárnap egy magyar sem lesz ott a pályán Ludwigsburgban. Háfra még a Buducsnoszt játékosaként szerepelt már a csoportkörben, így rá csak az egyenes kieséses szakaszban számolhatnak, Szikora Melinda térdsérülése után lábadozik és Faluvégi Dorottya sem teljesen egészséges. A Bundesliga címvédője és jelenlegi listavezetője is pályára lépett szerdán, s csakúgy mind a DVSC SCHAEFFLER, 13 gólos győzelemmel hangolt a BL-találkozóra, a Solingen otthonában nyert 35–22-re.

„Komoly terhelést kaptunk az elmúlt hetekben, de a pihenőnapokat igyekszünk jól kihasználni, így remélem a frissességgel nem lesz baj vasárnap – mondta az indulás előtt balszélsőnk, Petrus Mirtill. – A Bietigheim jó csapat, ezt bizonyította ősszel Debrecenben is. A német bajnok játékosai remekül egy-egyeznek, ezekre a szituációkra próbáltunk minél jobban felkészülni!”

Az SG BBM Bietigheim–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés február 4-én, vasárnap 14 órakor kezdődik Ludwigsburgan, az MHP Arénában. A meccsen két észak-macedón játékvezető, Marija Ilijeva és Szilvana Karbeszka fújja majd a sípot, az EHF ellenőr a finn Fredrik Udd lesz. A találkozót a Sport1 csatorna élőben közvetíti.

Támogatóink