A serdülők már a négyes döntőben!

A DVSC SCHAEFFLER ifi és serdülő együttese is magabiztosan verte a Kecskemétet. Ezzel a két ponttal a „kicsik” már bejutottak az I. osztályú bajnokság négyes döntőjébe!

Az ifik meccsén hamar kidomborodott a DVSC SCHAEFFLER fölénye, ennek ellenére „csak” hatgólos volt szünetben a hazai előny. A folytatásban aztán lőttek még 27 gól Győrvári Viktor tanítványai, így kiütéses hazai sikerrel zárult a találkozó.

A serdülők mérkőzése is izgalommentesre sikeredett, a Loki könnyedén szerezte meg a két pontot, ami azt jelenti, hogy Márián Blanka csapata már biztosan ott lesz az I. osztályú korosztályos bajnokság négyes döntőjében. Győrvári Viktor csapatának a hátralevő három mérkőzésen még két pontot kell szereznie, hogy matematikailag is meglegyen a Final Four-ba jutás, ami az erőviszonyok ismeretében – a debreceni lányok csak a Fradi ellen veszettek pontokat – nem tűnik megoldhatatlan feladatnak.

IFJÚSÁGI I. OSZTÁLY, KELETI CSOPORT
DVSC SCHAEFFLER–KENCSKEMÉTI NKSE 46–22
(19–13)
DVSC: Bodó G., Mirkó A., Vas N (kapusok) – Poczetnyik L. 6, Sápi B. 3, Petrus M. 7, Kelemen G. 2, Zelizi F. 1, Eszenyi B. 10, Kozma K. 3, Petrovics A. 3, Barabás Zs. 2, Haja D. 5, Török L. 4, Panyik K. Edző: Győrvári Viktor

SERDÜLŐ I. OSZTÁLY KELETI CSOPORT
DVSC SCHAEFFLER–KENCSKEMÉTI NKSE 28–19
(15–7)
DVSC: Vadász A. (kapus) – Budai F. 2, Horváth P. 1, Balogh R. 5, Tokeji E. 2, Silye N. 3, Rácz P. 5, Román Zs. 1, Galsai D., Szabó Zs., Kelemen D. 4, Csernyánszki L. 4, Makó Z. 1, Török L. Edző: Márián Blanka.

Támogatóink