A tabella nem számít!

Pénteken 18 órakor az utolsó helyen álló Szombathely látogat Debrecenbe! Természetesen a két pont megszerzése a cél a Hódosban!

A krimibe illő izgalmakat tartogató múlt heti végjáték után ezúttal nyugalmasabb meccsre várnánk a Szombathely ellen. Persze szó sincs arról, hogy lebecsülnénk a bajnoki tabella utolsó helyén tanyázó vasi alakulatot. Pénteki ellenfelünknél február 1-én történt változás a kispadon, Marosán György helyett az SZKKA ügyvezető-elnöke, Pődör Zoltán lett a csapat vezetőedzője.

A DVSC SCHAEFFLER játékosai a Kisvárda elleni idegenbeli siker után teljes kerettel készülnek a vasiak ellen. A két csapat őszi mérkőzésén szeptember 18-án, 29–25-re nyertünk az Aréna Savariában.

„Nem nézzük a tabellát, hiszen pontosan tudjuk, hogy a Szombathely jobb csapat annál, mint amit az eredményei mutatnak – fogalmazott Tóvizi Petra, aki Kisvárdán öt kísérletből négy gólt szerzett, s csapat egyik legjobbja volt. – Nagyon várom már a hazai meccset, hiszen a Vasas elleni találkozó idején beteg voltam, így három hónapja nem játszottam a szurkolóink előtt. Szeretnénk jó teljesítményt nyújtani, ha az első perctől koncentráltan, dinamikusan kézilabdázunk, akkor jó játékkal szerezhetjük meg a két pontot.”

A Hódos Imre Sportcsarnokban február 18-án, pénteken 18 órakor kezdő a DVSC SCHAEFFLER–Hungast Szombathelyi KKA bajnoki mérkőzést Asztalos Bence és Szalay Zoltán vezeti majd. A találkozóra online (honapunkon a Jegy és bérlet menüpont használatával) vehetik meg elővételben belépőjegyüket.  Személyesen a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban juthatnak belépőhöz a mérkőzés napján 10 és 15 óra között. A találkozó előtt 16.45-kor nyit a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztára, kapunyitás 17 órakor.

A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.

A találkozót YouTube-csatornánkon élőben közvetítjük! A Debrecen Televízió 21 órától, felvételről sugározza a meccset!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Fontos tudnivaló, hogy a 2021. november 20. napjától hatályos 633/221. (XI. 18.) Korm. rendelet alapján kötelező maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvény helyszínén.

Támogatóink