A végén vesztettünk

Jó meccsen, jó játékkal kapott ki Dunaújvárosban a DVSC-TVP.

Fotó: kohaszkezi.hu

A találkozó elején ellépett a Kohász, ám Tone Tiselj rendezte a sorokat, így felzárkózott, majd utolérte ellenfelét a debreceni csapat. Bátran, jól kézilabdázott a DVSC-TVP, még emberhátrányban is tartotta a lépést a hazaiakkal.

A második félidő elején Jelena Deszpotovics megkapta harmadik kétperces kiállítást, s így már nem térhetett vissza. A montenegrói légiós kiválása egy kicsit megzavarta a csapatot, elhúzott a DKKA, de a remeklő Kelemen Éva vezérletével ismét utolérte ellenfelét a Loki. A kiélezett hajrában az újvárosiaknak volt több szerencséje, így megszerezték a két pontot, de ezért a vereségért nincs ok a szégyenkezésre!

DUNAÚJVÁROSI KOHÁSZ KA–DVSC-TVP 29–26 (14–14)
Dunaújváros, 600 néző. V: Andorka , Hucker.
DUNAÚJVÁROS: Csapó – KLUJBER 4, Kovács A. 4 (2), Cifra 2, MICIJEVIC 7, SZALAI 3, RÁCZ-VINCZE 6. Csere: Pálinkás, Vártok (kapusok), Takács D., Karnik, Kudor, Molnár 3, Nick. Edző: György László
DEBRECEN: Horváth-Pásztor – Varsányi, Punyko 4, Siska 2, Sirián 1, JEZSIKAVA 3, KELEMEN 5. Csere: LAJTOS (kapus), Deszpotovics 2, CSÁKI 5 (4), TÓVIZI 4, Pénzes, Tóth M., Kenyeres. Edző: Tone Tiselj

Az eredmény alakulása. 6. perc: 4–1. 12. p.: 8–4. 22. p.: 10–10. 30. p.: 13–14. 42. p.: 22–19. 54. p.: 26–25
Kiállítások: 6, ill. 8 perc
Hétméteresek: 3/2, ill. 4/4

MESTERMÉRLEG
György László: – A harcosságról, a küzdeni tudásról szólt a mai meccs, talán öt percünk volt, amikor igazán jól működött a támadójátékunk. Maximális az örömünk, gratulálok a lányoknak.
Tone Tiselj: – Nehéz helyzetben vagyunk, több, mint két hétig nem volt bajnokink, most pedig egy hét alatt három meccset kellett lejátszanunk. Ezek közül talán a mostani volt a legnehezebb, hiszen a Dunaújváros remek csapat. A hajráig jól játszottunk, döntetlen körül alakult az eredmény, akkor azonban kijött, hogy a Dunaújvárosnak jelenleg erősebb a kerete és megérdemelten nyert.

Támogatóink