Alakul a kupaláz

A DVSC-TVP játékosai a saját bőrükön érzik, hogy a szurkolók mennyire várják a visszavágót!

dvsc_nantes_behar_2016

Egygólos hátrányt kell ledolgozni a debreceni kézilabdás hölgyeknek ahhoz, hogy ott legyenek az EHF Kupa harmadik fordulójában. A Nantes haza pályán 24-23-ra nyerte meg a párharc első találkozóját, ami mindenképpen biztató a szombaton 21 órakor kezdődő visszavágó előtt.

– Jobbak vagyunk, mint a francia csapat, s ezt be is akarjuk bizonyítani – mondta a Nantes-ban remekül védő Lajtos Nóra. – Tizenhat technikai hibát vétettünk szombaton, ez nem ismétlődhet meg. Nem voltunk elég türelmesek támadásban, de kielemeztük a hibáinkat. Főleg fejben voltunk fáradtak, nem vettük észre egymást a pályán, s ez nem csak egyszer-kétszer fordult elő. Mindannyiunk számára nagy élmény a kupaszereplés, a városban járva is érezzük, hogy mennyire fontos az emberek számára a továbbjutás. Biztos, hogy a pályán mindent megteszünk majd a sikerért, s bízunk benne, hogy a fiúk a lelátóról nagyon sokat fognak nekünk segíteni. Az a cél, hogy a szombat este mindenki számára felejthetetlen élményt jelentsen!

A jegyeket elővételben péntek este 8-ig a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzeti portáján lehet megvásárolni 1500 forintos egységáron. A mérkőzés napján elővételben már NEM lehet jegyet vásárolni. A meccs előtt a Hódos Imre Sportcsarnok pénztára 19.30-kor nyit, kapunyitás negyedórával később, 19.45-kor.

A DVSC-TVP 2016/2017-es szezonra kiadott bérletei érvényesek a találkozóra!

További fontos tudnivaló, hogy a környéken egyidőben zajló rendezvények miatt várhatóan a szokottnál nehezebb lesz parkolóhelyet találni, ezért kérjük, időben induljanak el. A meccs idején a Hódos Imre Sportcsarnok parkolója a mérkőzésen résztvevő hivatalos személyek számára lesz fenntartva, így ezt nem lehet használni. A Főnix parkolója mellett az illetékesek hozzájárulásával ingyenesen igénybe vehető a Campus parkolója, amely a Zákány utca felől közelíthető meg. Mivel a szombat este megszokottnál jóval nagyobb forgalom várható a környéken, kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre!

A Hódos Imre sportcsarnokban megrendezett EHF női kézilabda mérkőzést követően, 2016. október 22-én a 3-as és 5-ös trolibusz vonalon, valamint a 22-es és 24-es autóbuszvonalon indulnak plusz járművek.


A 3-as, 5-ös trolibuszok és a 22-es autóbusz az Árpád tér irányába található Főnix Csarnok megállóhelyről a következő időpontokban indulnak:
 23:05-kor 5-ös trolibusz
– 23:07-kor 3-as trolibusz
– 23:09-kor 22-es autóbusz

Köztemető irányába található Főnix Csarnok megállóhelyről 23:12-kor pedig 24-es autóbusz indul.

A kézilabda mérkőzés után a DKV járatai díjmentesen vehetők igénybe a mérkőzésre szóló jegy és bérlet felmutatásával. Az indulási idők a rendezvény végének függvényébe módosulhatnak.

Forrás: dkv.hu

Támogatóink