DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Aleksandra Vukajlovic: túl a műtéten

„Egyre jobb a lábam, szerencsére semmi sem fáj!”

Tatán, a Kastélypark Klinikán megműtötték Alekszandra Vukajlovics sérült térdét. Dr. Erdélyi Gábor szerint tökéletesen sikerült az operáció, s bár Vukaszra hosszú rehabilitáció vár, a legfontosabb lépéssel közelebb került a visszatéréshez.

„Szuper volt a kórház, mindenki nagyon kedvesen bánt velem, jó volt ennyi optimista, mosolygó embert látni – mesél a tatai napokról Alekszandra Vukaljlovics. – Már nagyon vártam a műtétet, s különösen akkor voltam boldog, amikor Erdélyi doktor, elmondta, hogy a porcommal nem volt baj, az oldalszalagom szépen meggyógyult, a keresztszalag-pótlás pedig jól sikerült!”

Vukasznak azért még segítségre van szüksége a mindennapokban, így technikai vezetőnk, Vágó Marietta vette szárnyai alá, anyukája pátyolgatja őt Monostorpályiban.

„Nagyon aranyos Mara anyukája, úgy bánik velem, mintha a lánya lennék, kicsit el is kényeztet – mondja nevetve Vukasz. – A gyógytornászunk, Posta Sarolt, kétnaponta jön el hozzám, keményen dolgozunk, érzem, hogy egyre jobb a lábam, szerencsére semmi sem fáj! Nagyon hiányzik a csapat, remélem, hogy Saci megengedi, hogy kimenjek szombaton, a Kisvárda elleni meccsre. Ha már nem játszhatok, legalább nézni szeretnék igazi kézilabdát!”

Támogatóink