DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Amire vártunk: végre nézők előtt!

Vasárnap 16.30-kor több mint fél év után játszhat újra közönség előtt a DVSC SCHAEFFLER. Már nagyon várták a lányok ezt a napot!

A május 1-én életbe lépett 194/2021 (IV. 26.) kormányrendelet alapján a szurkolók bizonyos feltételekkel újra látogathatják a sporteseményeket. A május 2-án, 16.30-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Érd mérkőzésre beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, illetve a felügyeletük alatt álló kiskorúak.

A védettségi igazolvány kizárólag fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványokat a belépés előtt ellenőrzik a biztonsági szolgálat munkatársai! Ugyanezek a szabályok érvényesek bérletes szurkolóink belépésével kapcsolatban! Mivel így a beléptetés kicsit hosszabb lehet, kérünk mindenkit, hogy érkezzen időben a csarnokhoz, a kapuk már másfél órával a kezdés előtt, 15 órakor nyitva lesznek. Kérjük továbbá, hogy védettségi igazolványukat, valamint személyazonosító okmányukat készítsék elő.

A jegyértékesítés online a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vagy a Jegy és Bérlet menüből érhető el. Bár a jegyvásárlásra személyesen is lesz lehetőség, de arra kérjük szurkolóinkat, ha módjuk van rá, éljenek az online, érintésmentes jegyvásárlás lehetőségével! Pénztárnyitás 15 órakor, jegyek 1500 és 2000 forintos áron vásárolhatóak.

A fontos tudnivalók után térjünk át a kézilabdára. A DVSC SCHAEFFLER–Érd meccs mindkét résztvevője pályára lépett hétközben. Kudor Kitt tanítványai szerdán az Elek Gyula Arénában játszottak szoros meccset a Ferencváros ellen (31–29), míg az érdiek csütörtökön a Mosonmagyaróvár otthonában kaptak ki 28–24-re.

A mieink remek népligeti helytállása és játéka csak akkor érhet valamit, ha vasárnap, ezúttal esélyesként két pontot szerez a csapat.

„Remek mérkőzést játszottunk a Fradi otthonában, s ez mindenképpen bíztató a jövőre nézve – fogalmazott jobbszélsőnk, Bánfai Kíra. – Mint az elmúlt időszakban, vasárnap is a védekezés lehet a siker kulcsa. Az Érd veszélyes ellenfél, fokozatosan javul a teljesítménye, éppen ezért az első perctől kezdve koncentráltan kell kézilabdáznunk!”

Az érdiek a második félidő derekáig remekül tartották magukat csütörtökön a Mosonmagyaróvár otthonában, ekkor tudta megtörni a szinte folyamatosan emberelőnyben játszó hazai csapat az ellenállásukat. Az érdi csapat két vezéregyénisége a házi góllövőlistát 102 találattal vezető Kis-Walfisch Mercédesz, valamint a junior világbajnok Szabó Kitti.

A két csapat párharca alig több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, 2010 novemberében lépett pályára először az akkor újonc Érd a Hódosban. Azóta összesen 23-szor találkoztak bajnoki meccsen a felek, 8 Loki-siker és két döntetlen mellett 13 alkalommal az érdiek örülhettek. A legutóbbi négy meccset viszont egyaránt mi nyertük meg: 2020 márciusában éppen a 33–29-re megnyert meccs után szakadt félbe a bajnokság, ősszel pedig Érden nyertünk 31–24-re.

A május 2-án, vasárnap 16.30-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Érd mérkőzést Benya-Hantos Dorina és Rózsahegyi Brigitta vezeti. A találkozót szurkolóink a fentebb részletezett szabályok alapján látogathatják! A mérkőzést a Debrecen Televízió élőben közvetíti, online a dehir.hu/dtv internetes oldalon lesz követhető.

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolóink a Hódos Imre Sportcsarnokban található THE BEAVER Teraszon, óriás LED-kivetítőn nézhetik a mérkőzésünket, illetve előtte a 14.30-kor kezdődő DVSC–Csákvár NB II-es labdarúgó mérkőzést. THE BEAVER-nyitás 13 órakor!

Támogatóink