DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Anca: hamarosan visszatérek!

Kiválóan halad Ann Cathrin Giegerich rehabilitációja. A német kapusnak március végén műtötték meg a térdét, azóta pedig folyamatosan azért dolgozik, hogy mihamarabb visszatérhessen a pályára. Már nem kell rá sokat várnia.

Újra tud őszintén mosolyogni Ann Cathrin Giegerich. A Loki kapusa márciusban szenvedett keresztszalag szakadást, még abban a hónapban megműtötték, azóta pedig folyamatosan a konditeremben dolgozik. A rehabilitációja a terveknek megfelelően halad, így az elmúlt hetekben már egyre többször csatlakozhatott a társaihoz az edzéseken. Érthető, hogy a kedélyállapota is sokat javult az elmúlt időszakban.

Hogy érzed magad? 
– Köszönöm, jól vagyok. Most már látom a fényt az alagút végén, hosszú volt a rehabilitáció, de már a finisben járunk. Alig várom, hogy visszatérjek. 

– Milyen állapotban van a műtött térded? Érzel még fájdalmat?
– Nem, abszolút nem. Most például végigcsináltam a lányokkal a futóedzést és semmiféle fájdalmat nem éreztem. Lekopogom, de úgy érzem, hogy lassan tökéletes lesz, jobb mint új korában. 

– Akadályoz még bármiben a műtött térded az edzések során?
– Olyannyira nem, hogy már külön kapusedzést is vezényelt nekem Kalocsai Erika. Sem a nyújtásnál, sem az ugrásoknál, sem futás közben nem érzem, hogy bármiféle gond lenne, aminek nagyon örülök, tényleg úgy érzem, hogy közel a visszatérés. 

– Na és mennyire közel?
– Nem szeretnék semmit sem elkiabálni, de úgy tervezzük, hogy decemberben már újra rendszeresen részt veszek a csapat edzésein, aztán januárban visszatérek a pályára.

– Ez azt jelenti, hogy akár már az Európa Liga-meccseken is védhetsz?
– Ez a terv és ez az, amire nagyon vágyom.

Támogatóink