DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Átadták az év sportolója díjat

A Dehir.hu hagyományos szavazásán a DVSC-TVP kapusát, Horváth-Pásztor Bettinát választották a 2016-os év hajdú-bihari sportolójának. A díjátadást a Médiacentrum Debrecen és a Dehir.hu hírportál a Hotel Lycium különtermében tartotta kedden délután.

A díjátadón megjelent Papp László polgármester, Barcsa Lajos alpolgármester, Komolay Szabolcs alpolgármester és Kovács Ádám kabinetvezető. Jelen voltak a zsűri tagja: Bódor Edit, Makray Balázs és Nagy Sándor, valamint Szabó József, a Médiacentrum Debrecen ügyvezető igazgatója, Vida Gyula, a médiacentrum főszerkesztője, Szénási Miklós, a Dehir.hu főszerkesztője, Vojtkó Ferenc, a médiacentrum filmszerkesztője és Herczku József, a Debrecen Rádió FM95 programigazgatója.

S természetesen ott voltak a díjazottak: az év sportolója, Horváth-Pásztor Bettina; az év művésze díjat elnyert Kodály Filharmónia Debrecen képviseletében Somogyi-Tóth Dániel karmester és Szabó Sipos Máté karnagy; Medgyessy Dóra kosárlabdázó (édesanyja a DVSC bajnokcsapatának legendás irányítója volt), aki az idén először indított új kategória, a Debrecenből indul hírességek kategóriájában nyerte meg a voksolást, s átvették jól megérdemelt díjukat az év eseményének választott yoUDay szervezői. Az év gazdasági szereplője díjat elnyert Szabó Péter nem tudott eljönni, nevében az elismerést Kielkopf Erzsébet, az FAG személyzeti vezetője vette át. A kategóriagyőztesek közül a zsűri választja majd ki az „év emberét”, aki a város bálján kapja majd meg a díját.

Papp László, Debrecen polgármestere köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a 2011-ben indult választás komoly jelentőséggel bíró eseménnyé nőtte ki magát

Az év sportolója díjat Barcsa Lajos alpolgármester adta át Bettinek, akire a DVSC-TVP vezetői, játékosai és szurkolói is nagyon büszkék!

Támogatóink