Augusztus 1-én, hétfőn kezdődik a bérletárusítás

Olyan bérletkonstrukciót alakítottunk ki, amellyel bérleteseink a tavalyinál kedvezőbb áron válthatják meg szezonbelépőjüket, hiszen a bérletek érvényesek lesznek az EHF EL csoportkörének meccseire is. Régi bérleteseink helyét augusztus 21-ig tartjuk fent!

A 2022/23-as szezonra szóló bérletek a magyar bajnoki és MK-mérkőzéseken kívül érvényesek leszek az EHF Európa Liga csoportkörének hazai meccseire is. Azok a szurkolóink, akik az előző szezonban is bérletesek voltak 27 ezer forintért vehetik meg a helyre szóló bérletet, az új vásárlóknak 31 ezer forint a helyre szóló szezonbelépő. A nem helyre szóló bérletek esetében 24 ezer forintot kell fizetni tavalyi bérleteseinknek, míg 27 ezret az új vásárlóknak. Amennyiben csapatunk továbbjut az EHF Európa Ligában, a bérletek az egyenes kieséses szakaszra nem érvényesek, de a bérlettulajdonosoknak elővásárlási lehetősége lesz saját helyükre.

A 2022/23-as szezonra szóló VIP-bérletek ára 150 ezer forint+ÁFA.

A mérkőzésekre szóló belépők árai nem emelkednek, a bajnoki és Magyar Kupa-meccsekre a helyre szóló jegyek 2000, a nem helyre szóló jegyek 1500 forintba kerülnek. Az EHF Európa Liga csoportkörének hazai meccseire 2500 forintért lehet majd helyre szóló és 2000 forintért nem helyre szóló jegyet vásárolni. 

Az online bérletárusítás 2022 augusztus 1-én reggel 8 órától indul és weboldalunk Jegy és Bérlet menüjéből érhető majd el. Személyesen augusztus 5-én, a DVSC SCHAEFFLER–FTC felkészülési mérkőzés előtt, vagy augusztus 12-én, a DVSC–Nagybánya felkészülési mérkőzés előtt lehet megújítani, illetve megvásárolni a bérleteket. Továbbá személyes bérletvásárlásra vagy megújításra augusztus 15. és 28. között hétköznaponként 10-18 óráig a Hódos Imre Sportcsarnokban található DVSC Kézilabda Shopban (a régi pénztár helyén) lesz lehetőség.

Régi bérleteseink helyét augusztus 21-ig tartjuk fent!

Támogatóink