Az eddig legnehezebb feladat következik

Pénteken 18 órakor a Váci NKSE otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER. A meccset élőben közvetítjük klubunk YouTube csatornáján.

Akárhonnan is nézzük, rangadó vár a csapatokra október első napján a Dunakanyarban. Ha a két klub egymás elleni örökmérlegét vizsgáljuk, mindössze egy győzelem jelenti a különbséget, hiszen az eddig 54 tétmeccsből hét zárult döntetlennel, 23 alkalommal nyertek a váciak, 24-szer pedig mi örülhettünk. Az előző szezon zárásakor egy hely és két pont választotta el a csapatokat, a Vác lett a negyedik 33 egységgel, míg mi 31 pontot szereztünk. A jelenleg zajló bajnokságban pedig ugyanez a helyzet, csak fordítva, a DVSC SCHAEFFLER harmadik, a Vác a negyedik, hat, illetve négy ponttal. Külön érdekesség, hogy az elmúlt fél évtizedben az a Szilágyi Zoltán irányította a váci együttest, aki most a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője.

Ellenfelünk egy magabiztos érdi győzelemmel kezdte az új szezont, a második körben némi meglepetésre hazai pályán kapott ki egy góllal az MTK-tól, majd legutóbb erőt sugárzó produkcióval verte idegenben 33–23-ra a Dunaújvárost. A Vác játékának kulcsa a Kuczora Csenge, Kácsor Gréta, Hámori Konszuéla trió, ők hárman a csapat 83 góljából 56-ot vállaltak, ez 67, 4 százalék.

A DVSC SCHAEFFLER eddig százszázalékosan vette az akadályokat, de az igazi kihívás pénteken vár a lányokra.

„Helyén tudjuk kezelni az eddigi eredményeket, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy a három győzelem ellenére nem százszázalékos, ahogy játszottunk – fogalmazott a pénteki rangadó előtt Planéta Szimonetta. – A három győzelemnek köszönhetően jó a hangulat, pozitívan állunk a folytatáshoz. Nagyon kemény meccsre számítok, hiszen idegenben kell pályára lépnünk, biztos vagyok benne, hogy óriási csata vár ránk. Remélem az eddigi hibáinkból tanultunk, nem fogjuk azokat még egyszer elkövetni és nagyon jó mérkőzést fogunk játszani!”

A Váci Városi Sportcsarnokban (2600. Vác, Bán Márton u.3.), október 1-én, 18 órakor kezdődő Váci NKSE–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Andorka Miklós és Hucker Róbert vezeti majd. A találkozót a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Támogatóink